Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πονοκέφαλος» διαρκείας από τη Λίτσα Πατέρα: Οικονομικός μαρασμός για αυτό το ζώδιο στο τελείωμα του 2022

Οι προβλέψεις της αστρολόγου

5 Δεκεμβρίου 2022 07:49
«Πονοκέφαλος» διαρκείας από τη Λίτσα Πατέρα: Οικονομικός μαρασμός για αυτό το ζώδιο στο τελείωμα του 2022
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί μέσα από τις προβλέψεις της για τις προκλήσεις, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, έχοντας τους δικούς μας στόχους σε κάθε τομέα.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρεται στις ανατροπές, που πρόκειται να δούμε, με ορισμένους να έχουν θέματα και στα οικονομικά, με τον Κώστα Λεφάκη να κάνει επίσης λόγο για μια απρόβλεπτη εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να ματαιώσει κάποια σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Δράστε συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι στόχοι σας σήμερα, αλλά τις μέρες που έπονται, ίσως χρειαστούν πιο ευέλικτες λύσεις. Επίσης, εξετάστε με προσοχή τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην «αγκαλιά» του Ουρανού μπορεί να φέρει ανατροπές, ειδικά στον χώρο της δουλειάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει αυτές τις μέρες, ωστόσο αν φανείτε ευέλικτοι μπορείτε με το μυαλό σας να βρείτε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήδη από σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα σας χρειαστούν. Μπορεί να πρέπει να τους καθοδηγήσετε ή να τους δώσετε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δύσκολη όψη Σελήνης-Ουρανού που σας αγγίζει άμεσα, σήμερα μοιάζει να λειτουργεί… έντονα, μεγεθύνοντας ήδη πιεστικές καταστάσεις που προϋπάρχουν. Δείξτε σύνεση και υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, μην αμελείτε όμως και την φροντίδα του οργανισμού σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης σε φιλική θέση για το ζώδιό σας δείχνει πως βρίσκετε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα πιθανώς να σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο με δύσκολες όψεις πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο όσα σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό στο σπίτι. Μην είστε τόσο αυστηροί όμως με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share