Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν υπάρχει διαφυγή για τον Δεκέμβριο: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα δουν...τα χειρότερα

Οι άτυχοι του ζωδιακού

2 Δεκεμβρίου 2022 19:31
Δεν υπάρχει διαφυγή για τον Δεκέμβριο: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα δουν...τα χειρότερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λαμπερά φωτάκια, δώρα, και εορταστική μουσική θα μας συντροφεύουν από τώρα μέχρι και το τέλος του χρόνου. Ενώ για μερικούς αυτή η περίοδος είναι γεμάτη ενθουσιασμό, σε άλλους προκαλεί άγχος και στρες. Δουλειές στο σπίτι, δώρα, οικογενειακά τραπέζια, αλλαγές της τελευταίας στιγμής γίνονται προτεραιότητα και ορισμένοι, απλώς δεν το αντέχουν. Για τρία ζώδια, ο Δεκέμβριος του 2022, θα είναι ο χειρότερος μήνας, αφού η ενέργεια των εορτών (και ο Τοξότης) τούς πάει κόντρα.

Με την ευκαιρία, αυτοί θα είναι οι τυχεροί του μήνα που θα δουν όλα τα καλά τον Δεκέμβριο.

Ταύρος

Ο Δεκέμβριος έχει να κάνει με τα όρια. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να κινείται στον Τοξότη και τον 8ο οίκο σας, θα κληθείτε να εξετάσετε τους τρόπους με τους οποίους συναναστρέφεστε με τους άλλους. Εάν τα όρια στις σχέσεις σας δεν είναι ξεκάθαρα είναι ιδανική εποχή για να τραβήξετε κόκκινες γραμμές. Ενώ προσφέρετε απλόχερα τη βοήθειά σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα συχνά βασίζονται τόσο πολύ πάνω σας που καταλήγουν να σας κάνουν κακό. Βεβαιωθείτε ότι πλέον δεν θα ανέχεστε καμία τοξική συμπεριφορά. Είναι δύσκολο, αλλά είναι για το καλό σας.

ζώδια δεκέμβριος άτυχοι

Καρκίνος

Προσοχή στη δουλειά, τις συνήθειες και τη ρουτίνα σας καλεί να δώσετε ο τελευταίος μήνας του χρόνου. Με κυβερνήτη σας τη Σελήνη οι διακυμάνσεις στη διάθεσή σας είναι πάντα πολλές, τόσο που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Είναι σημαντικό, όμως, να ξέρετε πότε πρέπει αυτό να το επιτρέπετε. Αν και κάθε μέρα δεν είναι ίδια, τα μικρά τελετουργικά που εφαρμόζετε σας κάνουν να λειτουργείτε καλύτερα, οπότε ακολουθήστε με πειθαρχία το πρόγραμμα που θέτετε. Φροντίστε μόνο να δείχνετε και λίγη ευελιξία όπου χρειάζεται, διότι ορισμένες από τις μεγαλύτερες περιπέτειές συμβαίνουν στις αστρολογικά πιο δύσκολες περιόδους.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Καθώς ο Ήλιος κινείται στον 12ο οίκο σας, αυτόν της μοναχικότητας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ορισμένες σκέψεις σχετικά με τις συνήθειες και την καθημερινότητά σας. Απολαμβάνετε την περιπέτεια, όταν είστε μόνοι, οπότε μη διστάσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, ακόμα και αν δεν βρίσκετε υποστηρικτές. Ο προσωπικός σας χρόνος είναι σημαντικός, γι’ αυτό μη διστάσετε να εξοικειωθείτε με αυτόν και τον εαυτό σας. Πρόκειται για μια μοναχική περίοδο, κατά την οποία μπορείτε να κόψετε τις κακές συνήθειές σας, ώστε τη νέα σεζόν να νιώσετε ξανά ο εαυτός σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share