Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

"Ονείρωξη" από την Βάσια Μαυράκη - "Συναγερμός" για Καρκίνους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

2 Δεκεμβρίου 2022 12:35
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα η Βάσια Μαυράκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της μέσα από την εκπομπή "Πρωινό μας" κάνοντας αναφορά στην επίδραση της Σελήνης σε τρίγωνο με τον 'Ηλιο. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι τα ζώδια "φωτιά" στο κρεβάτι.

Οι «καψούρηδες» του ζωδιακού - Το ένα ούτε που το φαντάζεστε

Όλοι τυχαίνει να συναντούμε ανθρώπους που, μόλις ξεκινήσουν μια σχέση, ξεχνούν τους φίλους τους. Φυσικά αυτό σας ενοχλεί, αλλά οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί. Σύμφωνα με την αστρολογία, τα άτομα που…

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κρύο και "ξερό ψωμί": Τα 5 ζώδια που λατρεύουν όσο τίποτα τον χειμώνα

... ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια έχουν προδιάθεση να ξεχάσουν τους φίλους τους μόλις ξεκινήσουν μια σχέση.

Οι «καψούρηδες» του ζωδιακού - Το ένα ούτε που το φαντάζεστε

Εδώ είναι τα ζώδια:

Ταύρος – Αναμφίβολα ο Ταύρος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αυτών των σημείων. Όταν βρίσκονται σε σχέση, θέλουν να περνούν περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό τους παρά με τους φίλους τους. Θέλουν να περνούν χρόνο με ανθρώπους που τους πληρούν πνευματικά, και αυτό προσφέρει ο σύντροφός τους. Μην το πάρετε προσωπικά, δεν το συνειδητοποιούν καν όταν το κάνουν.

Καρκίνος – Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο θέλουν να αγαπούν και να λαμβάνουν πολλή αγάπη. Τη στιγμή που βρίσκουν ένα άτομο που προσφέρει αυτά τα πράγματα, ξεχνούν ότι ο κόσμος υπάρχει. Συμμετέχουν τόσο σε μια σχέση που ξεχνούν τι έχουν γύρω τους. Η δέσμευσή τους ανήκει μόνο στον σύντροφο.

Λέων – Εάν έχετε έναν φίλο που είναι Λέων, πρέπει να καταλάβετε πόσο εμπλέκονται όταν βρίσκονται σε μια σχέση. Ο Λέων βλέπει πάντα τον σύντροφό του ως προτεραιότητα, γιατί χρειάζονται οι ίδιοι τη μέγιστη προσοχή. Αλλά ο Λέων, σε αντίθεση με τα δύο πρώτα ζώδια, θα θέλει να εμπλέξει του φίλους και τον σύντροφό του μαζί, ώστε να μην χάσει την προσοχή κανενός.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share