Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

"Αποσύνθεση" από την Βίκυ Παγιατάκη - "Καμπανάκι" για Ταύρους, Ζυγούς και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

2 Δεκεμβρίου 2022 12:18
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Κριούς, Διδύμους και 2 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε την ιδανική ηλικία να παντρευτείτε ανάλογα με το ζώδιό σας.

 • Κριός: Η εύνοια αγκαλιάζει πολλά επίπεδα. Αποφάσεις τώρα
 • Ταύρος: Τα μυστικά, τα κρυφά, τα ιδιωτικά και η προετοιμασία
 • Δίδυμοι: Φίλοι, σύντροφοι και ομοϊδεάτες στο πλευρό σας
 • Καρκίνος: Μόνο με υπομονή και ψυχραιμία έως την Κυριακή το μεσημέρι
 • Λέων: Είναι δυο, αλλά πραγματικά αξίζουν πολλά
 • Παρθένος: Αποφόρτιση, ανασύνταξη και από την Κυριακή το μεσημέρι…
 • Ζυγός: Αναγκαστικά στους ρυθμούς των άλλων. Προσεκτικά
 • Σκορπιός: Με θαυμαστή ουδετερότητα κλείνει η εβδομάδα. Το λες και καλό
 • Τοξότης: Τώρα και γρήγορα το καλό σας «χαρτί», όπου το έχετε
 • Αιγόκερως: Οι υποχρεώσεις υπερτερούν. Μόνο με υπομονή έως…
 • Υδροχόος: Τώρα μπορείτε να πιάσετε τον… ταύρο από τα κέρατα
 • Ιχθύες: Προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες και να επιλύσετε προβλήματα

Γιορτινή διάθεση και ευκαιρίες - Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψεις, ο τελευταίος μήνας του 2022 έφτασε και μαζί του, όλη η χαρά και το κέφι της περιόδου των διακοπών.

Από τις εορταστικές συναναστροφές με φίλους και αγαπημένες οικογενειακές παραδόσεις, μέχρι την προσπάθεια να προλάβεις προθεσμίες πριν από το τέλος του έτους, ο Δεκέμβριος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο χαοτικούς – αλλά και εντελώς μαγικούς – μήνες της χρονιάς. Και σίγουρα μπορείτε να ευχαριστήσετε τους αστρολογικούς συνοικοδεσπότες του μήνα: τον χαρούμενο Τοξότη και τον εργατικό Αιγόκερω, για αυτή την ατμόσφαιρα. Ποια ζώδια όμως θα είναι τα πιο τυχερά του Δεκεμβρίου; Με την ευκαιρία, δείτε τα 5 ζώδια που αγαπούν τον χειμώνα.

Τα πιο τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου

Κριός

Ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου, η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στον ουρανό. Κάτι που σε εμπνέει αναπόφευκτα για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, ακόμη περισσότερο από ό,τι συνήθως. Γύρω στις 7 Δεκεμβρίου, όταν η πανσέληνος πέφτει και στη ζώνη επικοινωνίας σου, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να απομακρυνθείς λίγο από τις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πας απλά για τρέξιμο, αντί να συναντηθείς με φίλους για happy hour drinks ή να βγεις έξω για φαγητό.

 Γιορτινή διάθεση και ευκαιρίες - Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου

Λέων

Ήδη οι τελευταίες δύο εβδομάδες του Νοεμβρίου ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικές και γεμάτες με περισσότερη ευχαρίστηση, δημιουργικότητα και αυθορμητισμό. Κάτι που συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο. Είναι σαν να μην χρειάζεται καν να προσπαθήσεις να περάσεις καλά. Και το αξίζεις απόλυτα, μετά από μια σκληρή σεζόν εκλείψεων, που δοκίμασε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ενώ οι γιορτινές προτάσεις θα είναι πολλές, εσύ θα θέλεις να προσδιορίσεις σε ποιους φίλους και συναδέλφους, μπορείς πραγματικά να στηριχτείς, για να υποστηρίξεις τις μακροπρόθεσμες επιθυμίες σου γύρω στις 7 Δεκεμβρίου, όταν η πανσέληνος συναντήσει τον τομέα δικτύωσης σου. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να σπάσεις μακροχρόνιους δεσμούς, η απομάκρυνση θα μπορούσε να προσφέρει μια μεγάλη αίσθηση ανακούφισης και να δημιουργήσει χώρο για πιο γνήσιες σχέσεις.

Τοξότης

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που κάθε Τοξότης μπορεί επιτέλους να λάμψει. Που σημαίνει ότι βρίσκουν ενέργεια για όλα όσα τους παθιάζουν και να κάνουν όνειρα για να φτάσουν στις φιλοδοξίες τους. Ήρθε η ώρα να σκεφτούν, πόσο παλιές συναισθηματικές πληγές μπορεί να επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις σημερινές προκλήσεις. Τόσο στις προσωπικές σχέσεις ή ακόμα και στην καριέρα. Η πανσέληνος της 7ης Δεκεμβρίου στον τομέα των συνεργασιών, είναι μια άλλη ευκαιρία για να ενισχύσουν την αίσθηση του εαυτού τους, καθώς εξετάζουν πώς εμφανίζονται στις πιο στενές τους σχέσεις και πώς εμφανίζονται για τους ίδιους. Κάτι που μπορεί να φανεί πραγματικά χρήσιμο, καθώς η εποχή του Αιγόκερου ξεκινά, φωτίζοντας τον τομέα του εισοδήματος και της αυτοεκτίμησής τους. Στις 9 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων και των αξιών, θα μετακομίσει στη ζώνη των χρημάτων, φωτίζοντας την επιθυμία για δικτύωση, προκειμένου να εξερευνήσουν νέους δρόμους για να κερδίσουν. Το να δηλώσεις τι θέλεις και πώς σκοπεύεις να φτάσεις εκεί, μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share