Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» στο τέλος του 2022 από τη Λίτσα Πατέρα: Ένα «βήμα» από τον χωρισμό μες στο Δεκέμβριο Καρκίνοι, Σκορπιοί και άλλο ένα ζώδιο

Ανατρέπει τα πάντα στα ερωτικά η αστρολόγος

2 Δεκεμβρίου 2022 07:41
«Βόμβα» στο τέλος του 2022 από τη Λίτσα Πατέρα: Ένα «βήμα» από τον χωρισμό μες στο Δεκέμβριο Καρκίνοι, Σκορπιοί και άλλο ένα ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πράγματα στο τέλος του 2022 δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και ως τα πιο ιδανικά για ορισμένα ζώδια, σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα, που συνιστά αρκετή προσοχή στα ερωτικά μας.

Η γνωστή αστρολόγος χαρακτηρίζει το Δεκέμβριο ως ένα μήνα με πολλά έντονα συναισθήματα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις, με τη Βάσια Μαυράκη να βλέπει παρόμοια μπερδέματα.

ΚΡΙΟΣ

Με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον ξεκινά ο Δεκέμβριος, ο οποίος κρύβει ερωτικά σκαμπανεβάσματα και «παιχνίδια». Η ένταση διαδέχεται την ηρεμία, ενώ πολλοί μπορεί να πάρετε την απόφαση ακόμα και για έναν γάμο. Αξιοποιήστε αυτόν τον μήνα για να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Άλλωστε, ο Δίας ετοιμάζεται να περάσει και πάλι στο δικό σας δεκαήμερο από τις 20, προμηνύοντας σημαντικές επιτυχίες μέσα στην επόμενη χρονιά. Ευχάριστα απρόσμενα συμβαίνουν μέσα στα Χριστούγεννα, ενώ πολλοί θα επιλέξετε να τα περάσετε μακριά από πολύβουες καταστάσεις. Στις 28 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος. Άλλη μια πλανητική ευκαιρία για να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και να κατεβάσετε… ρολά.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα τέλη της χρονιάς αφήστε τα γεγονότα να αποφασίσουν για εσάς και μην εκβιάζετε τις καταστάσεις. Η ανάδρομη πορεία του Άρη συνεχίζεται, αλλά καλό είναι να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο Δίας έχει επανέλθει σε ορθή πορεία και σας ευνοεί. Αν νιώθετε κουρασμένοι, εξασφαλίστε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μετά τις 10 θα σας ανταμείψει με γλυκά συναισθήματα, αγάπη και τρυφερότητα των οικείων προσώπων. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα θα διαμορφώσουν μια ατμόσφαιρα θαλπωρής και πάθους ταυτόχρονα μέσα στις γιορτινές μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε ερωτικές ψευδαισθήσεις. Αρκεστείτε στο να ζήσετε τις στιγμές και μην δίνετε περισσότερη συναισθηματική βάση σε όσα συμβαίνουν. Όλη αυτή η περίοδος είναι περίοδος αστάθειας για εσάς. Σας πονοκεφαλιάζει ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, ο οποίος απαιτεί την υπομονή σας έως τον Ιανουάριο της νέας χρονιάς. Ο Δίας κινείται πλέον σε ορθή πορεία και στο τέλος του μήνα θα περάσει στον Κριό, προμηνύοντας εύνοια και καλύτερες ημέρες για την αρχή της επόμενης χρονιάς. Προτεραιότητα έχουν οι διακοπές των Χριστουγέννων, γι’ αυτό ενεργοποιήστε την ανθρωπιστική πλευρά του εαυτού σας και ζήστε βαθιά το πνεύμα των ημερών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους, τα ωράρια και ο φόρτος εργασίας δείχνουν να ξεπερνούν τις αντοχές σας και να δημιουργούν ρήγματα στην προσωπική ζωή. Μπορεί να εξαπατηθείτε τις πρώτες ημέρες ή να καταφύγετε σε καταχρήσεις. Στα μέσα του μήνα τα πράγματα βελτιώνονται. Δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, η Νέα Σελήνη σάς καλεί να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Την περίοδο των Χριστουγέννων σας περιμένει μια ευχάριστη συναισθηματική έκπληξη. Παραδοθείτε στον ρομαντισμό των ημερών. Ωστόσο, ο Δίας επιστρέφει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και οι συγκρούσεις με την ιεραρχία αναβιώνουν.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης - Άρη να σας παρασύρει σε παλιές κακές συνήθειες. Το εξάγωνο Αφροδίτης - Κρόνου γρήγορα σας επαναφέρει στην τάξη. Μην πάρετε μεγάλες, καθοριστικές αποφάσεις προτού αλλάξει ο χρόνος. Όσοι είστε αδέσμευτοι αναζητήστε ικανοποίηση στη δουλειά. Βρείτε τι πραγματικά θέλετε, όχι αναλώνοντας την ενέργειά σας σε μικροσυζητήσεις με φίλους, αλλά συμβουλευόμενοι άμεσα έναν ειδικό. Επίσης, μην αφήσετε τις οικονομικές δυσκολίες να αναστείλουν τις δραστηριότητές σας σε μια τόσο πολυέξοδη περίοδο. Οι γιορτές μπορεί να αποβούν πηγή ξεκούρασης και απόλαυσης για εσάς. Ίσως απαλλαγείτε και από ένα επαγγελματικό αδιέξοδο, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ερωτικές εντάσεις και απογοητεύσεις ξεκινά ο Δεκέμβριος. Με τον ανάδρομο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, οι προαγωγές, οι αυξήσεις μισθού και γενικότερα οι επαφές με άτομα κύρους θα αποδειχθούν ατελέσφορες. Τις παραμονές των γιορτών θα είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι, αλλά η σωστή οργάνωση του χρόνου σας θα είναι πονοκέφαλος. Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα συγκρατημένοι στα έξοδά σας γύρω στις 19. Επίσης, καλό θα ήταν να παραμείνετε επιφυλακτικοί απέναντι στα κολακευτικά λόγια των άλλων. Ο Ερμής προετοιμάζεται για ανάδρομη πορεία και δημιουργεί επικοινωνιακές παγίδες. Ο έρωτας καλά κρατεί τις τελευταίες γιορτινές ημέρες. Ένα ειδύλλιο είναι πιθανό.

ΖΥΓΟΣ

Οι καθυστερήσεις και οι αναθεωρήσεις που προκαλεί ο ανάδρομος Άρης μπορούν να σας δώσουν την ευκαιρία για μια σφαιρική και αποστασιοποιημένη θεώρηση των πραγμάτων. Παίρνετε αποστάσεις από τα δρώμενα. Προς το παρόν, προετοιμάζεστε για τις ημέρες των εορτών και απλώς επισπεύδετε κάποιες διαδικασίες στη δουλειά, για να αφοσιωθείτε στη διοργάνωση των διακοπών. Μετά τις 10 αυτό που θα μετρήσει πιο πολύ για εσάς θα είναι η επαφή με τους αγαπημένους σας και η συγκέντρωση της οικογένειας γύρω από το τζάκι. Δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα η Νέα Σελήνη θα αναβιώσει για εσάς τις παραδόσεις και τα έθιμα, ενώ συναισθηματικά νιώθετε πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τσακωμούς και εντάσεις λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης - Άρη, ενώ λίγο πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μπορεί να αποφασίσετε έναν χωρισμό. Ίσως έρχεται η απομυθοποίηση μιας σχέσης που τείνατε να τη θεοποιείτε, ενώ μια σειρά από ατυχή γεγονότα σάς δείχνει πως ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για σοβαρές αποφάσεις στον έρωτα. Άλλωστε, η ενέργειά σας είναι περιορισμένη και οι οικονομικές εκκρεμότητες σας πονοκεφαλιάζουν. Τα Χριστούγεννα, όμως, μπορεί να αποδειχθούν ρομαντικά, ανατρεπτικά και άκρως ερωτικά, και για τους μοναχικούς και για τους δεσμευμένους Σκορπιούς. Ο ανάδρομος Ερμής τις τελευταίες ημέρες δεν ευνοεί συζητήσεις, το πάθος όμως παραμένει άσβεστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης - Άρη την 1η ημέρα του μήνα μπορεί να σας κάνει αποδέκτες κατηγοριών και μικροεπιθέσεων από το άλλο σας μισό. Κατεβάστε τους τόνους και αφήστε αυτήν τη δύσκολη περίοδο να περάσει όσο πιο ήρεμα γίνεται. Με την ανάδρομη πορεία που έχει πάρει ο Άρης, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας υπερβολές ή δώρα που ξεπερνούν τις οικονομικές σας δυνατότητες. Στις 20 ο Δίας επιστρέφει στον Κριό και σας δίνει την ευκαιρία να ονειρευτείτε και να σχεδιάσετε τη νέα χρονιά που έρχεται στη βάση αισιόδοξων προοπτικών και θετικής ενέργειας. Μέσα στα Χριστούγεννα διατηρήστε τη συντηρητική στάση που υπαγορεύει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους απέναντι από την Αφροδίτη οδηγεί συχνά στη διάσπαση της συγκέντρωσής σας και σε επιθετικές ή εριστικές συμπεριφορές, για τις οποίες ίσως χρειαστεί αργότερα να απολογηθείτε. Μην δώσετε μεγάλη βαρύτητα σε σωματικές μικροενοχλήσεις, αλλά επισκεφθείτε έναν ειδικό. Με τα έξοδα των εορτών να τρέχουν, συγκρατήστε το πορτοφόλι σας. Στις 19 θα έχετε μια ευχάριστη συνάντηση. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας σας φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής. Προετοιμαστείτε για ανατρεπτικά και άκρως ρομαντικά και ερωτικά Χριστούγεννα. Επειδή, όμως, ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 28, όσο λιγότερα λέτε, τόσο το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης παραμένει σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που σας δυσκολεύει στην αυτοσυγκέντρωση. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία τις πρώτες ημέρες σάς κάνει να εξιδανικεύετε κάποια πρόσωπα και να υπερβάλλετε στα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι και φροντίστε να απολαύσετε την ξεκούραση των χειμερινών διακοπών. Ο Δίας περνάει στον Κριό στις 20, τροφοδοτώντας τη διάθεσή σας για δράση σε καθημερινή βάση. Παραμένοντας υπομονετικοί, μπορεί να δείτε μέσα στα Χριστούγεννα έναν φιλόδοξο στόχο να μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Συναισθηματικά νιώθετε αρκετά νωχελικοί και διστακτικοί. Μπορεί να περάσετε μοναχικά Χριστούγεννα από επιλογή. Αποφεύγετε πολύβουα μέρη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Άρης ίσως καθυστερήσει την υλοποίηση μιας εργασίας στο σπίτι. Η αντίθεση Αφροδίτης - Άρη φέρνει τα πάνω κάτω στις επαγγελματικές σχέσεις και το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα σάς κάνει να πέφτετε από τα σύννεφα. Υπό την επιρροή του Δία στο ζώδιό σας, το άνοιγμα προς μια νέα μορφή πνευματικής ενασχόλησης και η επιτυχία που γνωρίσατε αυτή τη χρονιά ίσως να σας έχει φορτίσει υπερβολικά, με αποτέλεσμα να χάσετε τη συγκέντρωσή σας. Στις 23 θα έχετε ένα δυνατό ξέσπασμα θυμού, όμως ευτυχώς η επομένη των Χριστουγέννων θα σας βρει γαλήνιους, με τη συντροφιά αγαπημένων φίλων και με αισιόδοξα συναισθήματα για το νέο έτος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share