Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Οικονομικός εφιάλτης από την Λίτσα Πατέρα - Συναγερμός για Διδύμους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

1 Δεκεμβρίου 2022 08:25
Οικονομικός εφιάλτης από την Λίτσα Πατέρα - Συναγερμός για Διδύμους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μια ακόμη ημέρα η Λίτσα Πατέρα μέσα από τα social media της έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοί είναι οι καψούρηδες του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα σήμερα δείχνει έντονο παρασκήνιο, καλύτερα λοιπόν να μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας. Ο κυβερνήτης σας Άρης είναι ανάδρομος, έτσι κάποια θέματα καθυστερούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Οικονομικά θέματα όμως σας φορτίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Έχει έρθει η ώρα να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Είναι περίοδος επίσης παρασκηνίου, έτσι θα πρέπει να δείτε καθαρά πού δείχνετε εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ

Ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με οφειλές, πιθανώς να σας προβληματίσει σήμερα. Κινηθείτε με σύνεση.

Οικονομικός εφιάλτης από την Λίτσα Πατέρα - Συναγερμός για Διδύμους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Σήμερα το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Επίσης, ένα θέμα εργασίας ή υγείας πρέπει να τακτοποιηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως τα ζητήματα καρδιάς λένε πολλά! Επωφεληθείτε πριν την αναστάτωση που φέρνει η επικείμενη πανσέληνος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Ο ανάδρομος Άρης δυσκολεύει την συναισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (α’ και β’ δεκ).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Ένα οικονομικό θέμα σας πιέζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share