Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

1 Δεκεμβρίου 2022 06:57
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.

Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που αγαπούν τον χειμώνα.

ΚΡΙΟΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις σου και τις κοινωνικές σου επαφές! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει ένα καλό και ωφέλιμο νέο!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου και να είσαι έτοιμος, για αποκαλύψεις κρυφών εχθρών και αντιπάλων! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα πραγματοποιήσει μια βαθιά σου επιθυμία!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και με η Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη, πλήττουν άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ενδεχομένως, να βιώσεις μεγάλες απογοητεύσεις, αφού θα νιώσεις προδομένος! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα εξομαλύνει μία σπουδαία συναναστροφή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη, οφείλεις σήμερα, να ανταποκριθείς σωστά στα αυξημένα σου καθήκοντα και να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου!

ΛΕΩΝ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και η Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη την σημερινή ημέρα, σίγουρα θα ενισχύσουν την δημιουργικότητά σου, αλλά και την έπαρση και την ανωριμότητα σου! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει καλή φήμη, διασκεδάσεις και ικανοποιητική κοινωνική ζωή!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 30  Νοεμβρίου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Παρθένε, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη, θα αναθεωρήσεις καταστάσεις και συγκυρίες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και πιθανόν να απογοητευτείς! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει λύσεις σε ένα παρελθοντικό πρόβλημα!

ΖΥΓΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη σήμερα, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά, μεγάλα λόγια και υποσχέσεις απατηλές! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει χαρούμενες και ανανεωτικές μετακινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της όψης του Τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα και της Αντίθεσης Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη, οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και κυρίως τις αξίες σου! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σταθερότητα στην καθημερινότητα σου και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και με η Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη, σε προειδοποιούν να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου, ώστε να μην πέσεις σε εξιδανικεύσεις και να μην απογοητευτείς! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει ανανέωση στην εμφάνιση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη την σημερινή ημέρα, μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, διότι ενδεχομένως να σε προδώσει! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει ένα καλό νέο, με παρασκηνιακό τρόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό Μήνα! Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη σήμερα, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, για κάποιες απογοητεύσεις, από τον φιλικό τομέα! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε βοηθήσει να πετύχεις, ένα μεγαλεπήβολο σου στόχο!

ΙΧΘΥΣ

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και με η Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη, σε επηρεάζουν άμεσα! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι κι αν ακούσεις! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα προστατέψει την φήμη σου και την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share