Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Καζάνι που βράζει» από Άση Μπήλιου: Δύσκολη μέρα για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια - Προσοχή στα ατυχήματα

Δώστε βάση!

29 Νοεμβρίου 2022 07:54
«Καζάνι που βράζει» από Άση Μπήλιου: Δύσκολη μέρα για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια - Προσοχή στα ατυχήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολη μέρα έρχεται σήμερα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, για πολλά ζώδια, και πιο συγκεκριμένα για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα 3 ακόμα.

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, που ολοκληρώνεται σήμερα, είναι η κυρίαρχη και πολύ απαιτητική όψη της ημέρας, που ζητά να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας.

Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στον δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει. Επειδή αυτή η όψη είναι και ατυχηματική, κυρίως όταν δεν ελέγχουμε τις κινήσεις μας αλλά και τα νεύρα μας, μην βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους γύρω σας.

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις ή για να ξεκινήσετε μια επίθεση ή ένα πόλεμο γιατί έχετε ιδεολογικές διαφορές με άλλους. Επειδή ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που ο καθένας αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει με τον δικό του τρόπο σωστό ή λάθος, το να χάνετε την ενέργεια σας προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους για τη δική σας αλήθεια μάλλον είναι μάταιο σε μέρες σαν κι αυτή.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο γειώνει λίγο την όψη αυτή, αλλά δημιουργεί και μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα. Προβλήματα στις επικοινωνίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share