Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Μυστήρια χαρωπές, οι μέρες του Δεκέμβρη 2022! by MagicF’Ariel...

Δώστε βάση!

28 Νοεμβρίου 2022 10:39
Ζώδια: Μυστήρια χαρωπές, οι μέρες του Δεκέμβρη 2022! by MagicF’Ariel...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαστε λίγο πριν, από τον πιο όμορφο μήνα του έτους τον Δεκέμβρη! Η πιο ωραία εποχή του χρόνου, μιας που είναι όλα στολισμένα, χρώματα παντού, η προετοιμασία για το Christmas spirit μαγική, η μουσική απαλά σε διαπερνά.. we wish you a Merry Christmas και τα σχετικά, το παιδί ξυπνά και κάθε φορά, μα κάθε φορά ζητάει ένα δώρο από τον Αϊ Βασίλη, πιστεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων! Ετών; 100 πειράζει;;;

Και κάπως έτσι η Ταυρίνα σας, για ένα μήνα φουλ, είναι αλλού για αλλού. Ναι, θα ήθελα πολύ να δω ένα έλκηθρο να πετάει στον ουρανό! πέρα για πέρα φανταστικό!

Αποφάσισα λοιπόν, να ρίξω ένα βλέφαρο στο σύμπαν, να δω οι πλανήτες πώς την έχουν.. τη φάση;;; Είναι σε καλό mood, ή θα πέσουμε σε μαρασμό; Οι πρώτες δέκα μέρες είναι έντονες πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη λίγο πριν πάει στον Αιγόκερω, βάλλεται από τον ανάδρομο Άρη που είναι στους Διδύμους και από τον Δία που είναι στους Ιχθύες! Όπως γράφω και πιο κάτω, ο Ποσειδώνας είναι ο guest star του μήνα, οπότε η καρδιά χτυπά δυνατά, τα συναισθήματα μπερδεύονται, η συμπεριφορά του κόσμου αλλοπρόσαλλη, άλλα μηνύματα γράφτηκαν από τον Ερμή, αλλιώς έφτασε η μετάφραση! Χαοτικό το σκηνικό, γιατί είναι μέρες που η αλήθεια φωνάζει και εμείς της κλείνουμε το στόμα, να όμως που αυτό κάνει το κορμί να αντιδρά! Η γλώσσα του σώματος επίσης εκφραστική πολύ!

Ευτυχώς που ο Ερμής και η Αφροδίτη με λίγες μέρες διαφορά φτάνουν στο ζώδιο του Αιγόκερου, οπότε χάνουν για λίγο τα ίχνη της. Σοβαρεύουν τα λόγια, η καρδιά μπαίνει υπό έλεγχο, μετρημένος και συγκρατημένος ο κόσμος συναισθηματικά, ο σκοπός είναι να υπάρχει ηρεμία. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, όλο τον Δεκέμβρη βαστά την Αφροδίτη από το χέρι. Οτιδήποτε και αν της συμβεί, που θα της συμβεί, έχει κάποιον να την ηρεμεί, να της τιθασεύει το ανήσυχο πνεύμα της, να της κρύβει και καμία αλήθεια, μπας και κάνουμε Χριστούγεννα!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share