Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Μιλά στην καρδιά μας η Άση Μπήλιου: Επιτέλους ηρεμία για Ζυγούς, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

Οι καταστάσεις σταθεροποιούνται για αρκετούς

27 Νοεμβρίου 2022 09:11
Μιλά στην καρδιά μας η Άση Μπήλιου: Επιτέλους ηρεμία για Ζυγούς, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου φέρνει ευχάριστα νέα για ορισμένα ζώδια, τονίζοντας πως τα πράγματα σταθεροποιούνται και οι συνεργασίες θα γίνουν αρμονικές στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Στις 28/11/2022 ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, το οποίο θα μας χαρίσει δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Ο Άρης και ο Κρόνος είναι δύο πλανήτες οι οποίοι από τη φύση τους έχουν διαφορετικά αιτήματα και τρόπο λειτουργίας. Ο Άρης συμβολίζει τη δράση, την αμεσότητα, την εμπλοκή στη μάχη και την ανάληψη πρωτοβουλιών, ενώ ο Κρόνος συμβολίζει τη δομή, την πειθαρχία, τα όρια και την αυτοσυγκράτηση.

Ο Άρης με λίγα λόγια είναι το γκάζι, ενώ ο Κρόνος είναι το φρένο. Ωστόσο, όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται σε μια αρμονική όψη όπως αυτή του τριγώνου, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, θα συνεργαστούν και θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να πάρουμε αποφάσεις που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share