Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Το Ερωτικό φινάλε του Νοέμβρη 2022 by MagicF’Ariel..!

Δώστε βάση!

25 Νοεμβρίου 2022 08:09
Ζώδια: Το Ερωτικό φινάλε του Νοέμβρη 2022 by MagicF’Ariel..!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εννοείται πως είναι συμπαντική η συχνή εμφάνισή μου, προφανώς η Αφροδίτη από τον Τοξότη κάτι μου κάνει, με παθιάζει, είμαι ανήσυχα δημιουργική, ξεδίνω ως magicfariel!

Και κάπως έτσι έχουμε φτάσει στο φινάλε του Νοέμβρη, γερά τα ταρακουνήματα που φάγαμε, δε λέω, κάτι σκοτεινό ποδοπάτησε τον έρωτα, στα ξαφνικά

Τις μέρες αυτές όμως, η Αφροδίτη από τον Τοξότη, παρέα με τον Δία από τους Ιχθύες, φροντίζουν οι καρδιές να γίνουν κόκκινες ξανά, τα συναισθήματα να είναι αμέτρητα, όχι δεν είναι όλα χαρωπά, κάποια αφήνουν πικρή γεύση στο τέλος, αλλά τι πειράζει; Έτσι είναι οι έρωτες οι μεγάλοι!

Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, θα παίξει το παιχνίδι του, θα κάνει πάλι τις ζαβολιές και μόλις πετύχει την Αφροδίτη, τσουπ η έκπληξη! Μέρες που υπάρξεις από το παρελθόν εμφανίζονται, κάποιοι αποζητούν μια ευκαιρία ακόμα, κάποιοι απλά να θυμηθούν εκείνες τις στιγμές! Το πάθος. Τη χημεία! Ευτυχώς που υπάρχει και ένας Κρόνος, που δεν επιτρέπει αταξίες, αλλά όλο και κάποιος πάντα ξεγλιστρά.

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, εννοείται πως έχετε την τιμητική σας, άλλωστε ποτέ δεν κλείνετε τις πόρτες και τα παράθυρα. Καλοδεχούμενοι είναι όλοι! Μα είναι δυνατόν; Παρελθόν, παρόν και μέλλον, ένας γλυκός, χαοτικός αχταρμάς! Μήπως τελικά κάνετε εσείς την εμφάνιση και σοκάρετε τον κόσμο εκεί έξω; . απλά λέω!

Πολύ μυστήρια ημέρα στις 30/11/22! Θαύματα πάντα συμβαίνουν, καλοδεχούμενες οι εκπλήξεις, εκείνες που φέρνουν χαμόγελα και δάκρυα να είναι, ας είναι από χαρά, τελεία και παύλα! Εύχομαι ο έρωτας να χτυπήσει πολλές πόρτες εκεί έξω και να βρει ανταπόκριση, εκείνο το αμοιβαίο..

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share