Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ψάξε...καράβι να φύγεις: Δεν είναι μόνο ο Σκορπιός - Αυτά είναι τα πιο εκδικητικά ζώδια

Έχετε το νου σας!

21 Νοεμβρίου 2022 13:47
Ψάξε...καράβι να φύγεις: Δεν είναι μόνο ο Σκορπιός - Αυτά είναι τα πιο εκδικητικά ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, ανεξαρτήτως ζωδίου, αν κάποιος κάνει κάτι που θα τους βλάψει, θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση. Η διαφορά είναι στο τι γίνεται στη συνέχεια: Άλλοι ανταποδίδουν στα ίσα ή και με τόκο, έστω και μετά από πολύ καιρό.

Άλλοι θα ήθελαν να εκδικηθούν, αλλά δεν το κάνουν και καταλήγουν απλώς να… βράζουν στο ζουμί τους. Και άλλοι απλώς το αφήνουν να περάσει. Παίζει κάποιο ρόλο το ζώδιο σε αυτές τις αντιδράσεις; Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα πιο έξυπνα ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία!

Σύμφωνα με την αστρολογία, ναι. Για παράδειγμα δεν είναι μόνο οι Σκορπιοί που εκδικούνται, αλλά και άλλα 4 ζώδια που το κάνουν πιο μουλωχτά!

εκδικητικά ζώδια

Ταύρος

Πίστευες ότι ο Ταύρος είναι το καλό παιδί του ζωδιακού κύκλου; Αμ δε! Οι Ταύροι είναι τόσο εγωιστές που στο τέλος της ημέρας κοιτάνε αποκλειστικά τον εαυτούλη τους. Μπορεί να μην έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση μαζί σας, αλλά εν καιρώ θα σας εκδικηθούν, χωρίς να τους νοιάζει πως θα νιώσετε. Έχουν μια βαθιά μνησικακία και σπάνια χαίρονται με τη χαρά του άλλου. Λυπηρό, αλλά είναι αλήθεια!

Ιχθύες

Να λοιπόν κι η πρώτη έκπληξη, καθώς κανείς δεν πιστεύει, βλέποντας έναν καλό και αγαθό Ιχθύ ότι μπορεί να πάρει εκδίκηση. Επειδή, δε, ξέρει ότι τον υποτιμούν, θεωρώντας τον αφελή ή και χαζό ακόμα, το εκμεταλλεύεται μέχρι εκεί που δεν πάει. Έχοντας την «έξωθεν καλή μαρτυρία», δε θα κινήσει καμία υποψία και εντέχνως θα στήσει παγίδα (πάντα με... πόνο ψυχής), στην οποία θα πέσει πρόσωπο που τον έβλαψε. Είναι πιθανό μάλιστα να μην σταματήσει τις επαφές μαζί του, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του.

Καρκίνος

Ο τρίτος «εκδικητικός τύπος» είναι κι αυτός ζώδιο του νερού. Ο Καρκίνος θα πονέσει πολύ με τις δαγκάνες του το πρόσωπο που τον πλήγωσε, αν μάλιστα θεωρεί ότι η μαχαιριά που δέχτηκε ήταν πισώπλατη. Η καταπληκτική του μνήμη και η καλή του σχέση με το παρελθόν τον κάνει να κρατά «φρέσκια» την πληγή και να μην την αφήνει να κλείσει. Δε θα βιαστεί να οργανώσει την αντεπίθεσή του, ενώ η υπονόμευση και η αποδυνάμωση του αντιπάλου είναι η ειδικότητά του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δε θεωρεί ότι εκδικείται, απλά δεν πιστεύει στη Θεία Δίκη και αποδίδει μόνος του δικαιοσύνη, γι’ αυτό κατέχει θέση στη συγκεκριμένη λίστα. Μην ξεχνάμε ότι είναι αυστηρός, σχεδόν σκληρός και δε θα συγχωρήσει ποτέ όποιον τον έβλαψε. Ειδικεύεται, δε, στο να πληροφορεί τα κατάλληλα αφτιά για το άδικο που υπέστη ή το χτύπημα που του έγινε, φροντίζοντας έτσι να καταστραφεί τελείως η φήμη του «αντιπάλου» του. Αν μάλιστα κινείται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, δε θα σηκώσει κεφάλι.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share