Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν τους αγγίζει τίποτα: Αυτά είναι τα πιο αδίστακτα ζώδια - Οι τύψεις δεν υπάρχουν για αυτούς

Είναι σκληροί και δεν σταματούν πουθενά

19 Νοεμβρίου 2022 15:29
Δεν τους αγγίζει τίποτα: Αυτά είναι τα πιο αδίστακτα ζώδια - Οι τύψεις δεν υπάρχουν για αυτούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μας αρέσει να θεωρούμε τον εαυτό μας γενικά ως πολιτισμένο. Και ο πολιτισμός γενικά απαιτεί ένα βασικό πράγμα: Να υποτάξουμε τα ζωώδη ένστικτά μας, με σκοπό να «συνεννοηθούμε».

Ωστόσο δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Και ο αστρολογικός σου χάρτης, μπορεί να δείξει την τάση που έχεις να ενεργείς χωρίς συνέπειες. Ποια είναι λοιπόν τα πιο αδίστακτα ζώδια και πώς κερδίζουν αυτόν τον τίτλο;

Κανένα ζώδιο δεν είναι τέλειος άγγελος, αλλά μερικά είναι αδίστακτα από τη φύση τους. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις περισσότερα για το τι πρέπει να προσέχεις σε κάθε αδίστακτο ζώδιο, καθώς και για τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά τους. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι το πιο τεμπέλικα ζώδια με διαφορά.

Τα πιο αδίστακτα ζώδια

Σκορπιός

Αυτά τα control freaks είναι αμείλικτα και πιστεύουν με κάποιο τρόπο ότι έχουν πάντα δίκιο, οπότε όταν αποφασίζουν να μπουν στη ζωή σου, δεν σταματούν μέχρι να σε κάνουν να εκλιπαρείς για έλεος. Ο Σκορπιός είναι καταπιεστικό αφεντικό. Είτε σε ελέγχει, είτε πληρώνεις το τίμημα για την ελευθερία σου.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που παίρνει master στο gaslighting. Θα αρνηθούν την αλήθεια τόσο εύκολα, όσο δεν θα κρατήσουν τις υποσχέσεις τους. Αλλά η αληθινή άγρια ​​φύση τους, αποκαλύπτεται όταν αποφασίσουν ότι σε έχουν βαρεθεί. Μπορεί να αιμορραγείς στην άκρη του δρόμου και ένας Δίδυμος να μην έχει κανένα πρόβλημα να σου δώσει τη χαριστική βολή.

Λέων

Παρορμητική κακία, είναι το όνομα του παιχνιδιού που κάθε λιοντάρι του ζωδιακού κύκλου ξέρει να παίζει πολύ καλά. Από το πουθενά, ο Λέων θα σου πετάξει ξαφνικά μια προσβολή που θα είναι τόσο ακατάλληλη, τόσο σκληρή και βίαιη, που μπορεί να σε κάνει ακόμα και να φοβηθείς για την ίδια σου τη ζωή. Ο Λέων είναι το πιο μοχθηρό από τα ζώδια και το απολαμβάνει ανερυθρίαστα.

Δεν τους αγγίζει τίποτα: Αυτά είναι τα πιο αδίστακτα ζώδια - Οι τύψεις δεν υπάρχουν για αυτούς

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι παίρνουν master στα ψέματα και το πιο αδίστακτο πράγμα που τους χαρακτηρίζει, είναι η ευκολία τους να απατήσουν έναν/μια σύντροφο. Είναι σίγουρα το πιο καταστροφικό ζώδιο. Δεν έχουν καμία απολύτως συνείδηση ​​όταν πρόκειται να πουν ψέματα, να πάρουν τα χρήματά σου, να παίξουν με τα συναισθήματά σου και να σε παρατήσουν στη μέση του πουθενά, ενώ φωνάζεις «βοήθεια».

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι οι «άπιστοι» του ζωδιακού κύκλου. Δεν μπορούν να μείνουν πιστοί και όταν τους καλεί η σεξουαλική τους ορμή, φεύγουν. Εξορθολογούν τις ενέργειές τους, όποιες και αν είναι αυτές και περιμένουν από εσένα να συνεχίσεις στο πλευρό τους, ό,τι κι αν κάνουν.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι αδίστακτοι ναρκισσιστές. Αυτό το ζώδιο, κουβαλάει τις δικές του συναισθηματικές αποσκευές πάντα και παντού. Σε τέτοιο βαθμό και σημείο, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει χρόνος για κανέναν άλλο γύρω τους. Πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι αν βασίζεσαι σε έναν Ιχθύ για τη φιλία του, να ξέρεις ότι είσαι πάντα το νούμερο δύο. Οι Ιχθύες δεν θα σε αγαπήσουν ποτέ, όσο αγαπούν τον εαυτό τους.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share