Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

"Στραπάτσο" από την Λίτσα Πατέρα - Συναγερμός για Καρκίνους, Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

17 Νοεμβρίου 2022 09:34
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα όπως κάθε μέρα ενημερώνει μέσα από τα social media το κοινό της για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Σήμερα (Πέμπτη 17/11) η αστρολόγος εφιστά την προσοσχή στους Κριούς, τους Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που προσκολλάνε στον σύντροφό τους.

ΚΡΙΟΣ
Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο προωθεί προσωπικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής -κυβερνήτης σας-κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).
ΛΕΩΝ
Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.
'Στραπάτσο' από την Λίτσα Πατέρα - Συναγερμός για Καρκίνους, Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.
ΖΥΓΟΣ
Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.
ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος και του Ερμή στον Τοξότη ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στον Τοξότη ενισχύει την βοήθεια φίλων.
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share