Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Τρικυμία» για το τριήμερο από την Άση Μπήλιου: Έρχονται απρόοπτα στο Σαββατοκύριακο για Ταύρους, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

Η προειδοποίηση της αστρολόγου

4 Νοεμβρίου 2022 07:49
«Τρικυμία» για το τριήμερο από την Άση Μπήλιου: Έρχονται απρόοπτα στο Σαββατοκύριακο για Ταύρους, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται πολύ σύντομα για τα ζώδια, και δη στο τριήμερο αυτό, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, η οποία μας προειδοποιεί για τα απρόοπτα, που αναμένεται να αντιμετωπίσουν.

Η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στον Σκορπιό (στο ζώδιο που βρίσκεται σε αδυναμία καθώς κυβερνά τον Ταύρο) κι αυτό το Σαββατοκύριακο 05-06/11/2022 θα έρθει ακριβώς απέναντι από τον Ουρανό τον πλανήτη των αλλαγών και των ανατροπών που βρίσκεται στον Ταύρο.

Αυτή η αντίθεση φέρνει μια εκρηκτική διάθεση ή ανατρεπτικά γεγονότα, τα οποία είναι έξω από τον έλεγχο μας. Δυσκολευόμαστε, λοιπόν, να συμβιβαστούμε και να υπακούσουμε σε κανόνες και νιώθουμε πως ήρθε η ώρα να κάνουμε επιτέλους την επανάσταση μας. Κεραυνοβόλοι έρωτες, απρόβλεπτες γνωριμίες και αναπάντεχες εξελίξεις σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Υπάρχει ανάγκη για πειραματισμό, για επαφή με εκκεντρικούς και αντισυμβατικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα μας βγάλουν έξω από τη ζώνη ασφαλείας μας και γενικώς αλλαγές, οι οποίες θα έρθουν σαν σοκ και εμείς καλούμαστε να τις διαχειριστούμε με σύνεση. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα επηρεάσει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά από τις 15 μέχρι τις 17 μοίρες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share