Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

22 Οκτωβρίου 2022 06:43
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα βρουν τον έρωτα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σου φέρουν σίγουρα ψυχαγωγικές δράσεις, διασκεδάσεις, απολαύσεις, δημιουργικότητα και λάμψη! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου κατά την διάρκεια κοινωνικών συναναστροφών και το απολαμβάνεις στο έπακρο!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, με την Σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, με την Σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Επίσης, οποιαδήποτε μετακίνηση σου σήμερα, ευνοείται!

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με την Σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, με την Σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά!

Ζώδια Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, με την Σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Κινήσου παρασκηνιακά και θα βγεις σίγουρα κερδισμένος!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν έμπρακτα και αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου! Πιθανές είναι και νέες φιλίες, που έρχονται για να μείνουν!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με την Σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, την σημερινή ημέρα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο, αφού σήμερα θα νιώσεις πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, σου δίνουν άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις!

Αιγόκερως

Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Αιγόκερε, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης και το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη, σε ό.τι κι αν θελήσεις να κάνεις σήμερα! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου διορατικότητα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Επίσης, αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου φέρει σίγουρη επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία! Επιπλέον, ομορφαίνεις και ανανεώνεσαι εμφανισιακά!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share