Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικονομική κρίση από τον Κώστα Λεφάκη: Κίνδυνος να «φαλιρίσουν» Ταύροι, Ζυγοί και άλλα 3 ζώδια

Καλό είναι να αποφύγουμε τις εκκρεμότητες...

15 Οκτωβρίου 2022 07:53
Οικονομική κρίση από τον Κώστα Λεφάκη: Κίνδυνος να «φαλιρίσουν» Ταύροι, Ζυγοί και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα οικονομικά μας ζητά να προσέξουμε στο προσεχές χρονικό διάστημα ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μας αναφέρει τους κινδύνους, που εγκυμονούνται.

Οι προσεχείς ημέρες είναι κρίσιμες και, όπως επισημαίνει ο αστρολόγος, καλό είναι να αποφύγουμε τις εκκρεμότητες για την νέα εβδομάδα (17-23/10), αν και η Βάσια Μαυράκη βλέπει ένα θετικό Σαββατοκύριακο.

Κριός

Αποφύγετε τις εκκρεμότητες σε θέματα οικονομικά ή περιουσιακά και μην κάνετε περιττά έξοδα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Μία συζήτηση ή μία γνωριμία μπορεί να δημιουργήσει μία ευκαιρία για κάτι καλύτερο και θα ήταν ωφέλιμο να δείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα. Πολλοί θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία γνωριμία που θα σας φανεί ενδιαφέρουσα, αλλά μένει να αποδείξει την αξία της. Το σπίτι και γενικότερα ο χώρος στον οποίο κινείστε χρειάζεται μια καλύτερη διαρρύθμιση για να αισθάνεστε ευχάριστα και άνετα.

Ταύρος

Στα επαγγελματικά σας υπάρχουν διάφορα ζητήματα που πρέπει να ρυθμίσετε και είναι σκόπιμο να μην παίρνετε αποφάσεις χωρίς πολλή σκέψη. Είναι καλύτερα να εξετάσετε όλες τις προοπτικές και όλες τις εκδοχές πριν κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις. Τυχόν προτάσεις για μία συνεργασία ας εξεταστούν με πρόνοια για το μέλλον. Τα οικονομικά σας είναι δυνατόν να βελτιωθούν αν είστε συντηρητικοί αλλά μην αφήνετε στην τύχη θέματα επενδύσεων, ιδιαίτερα αυτήν την τόσο δύσκολη και αβέβαιη εποχή.

Δίδυμοι

Στο χώρο της εργασίας χρειάζονται αρκετές προσπάθειες για να γίνουν τα πράγματα ικανοποιητικά. Αυτό σημαίνει ότι θα κουραστείτε περισσότερο αλλά αξίζει τον κόπο. Επίσης, προσπαθήστε να έχετε καλές σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας ή εριστικοί με τους άλλους. Μην αποφασίζετε καμιά ουσιαστική αλλαγή χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες τόσο σε ότι αφορά εσάς, όσο και σε ότι αφορά σε εκείνους που αγαπάτε και υπολογίζετε.

Καρκίνος

Είναι γεγονός ότι έχετε πολλά να τακτοποιήσετε και ότι σε αυτόν το αγώνα ελάχιστοι μπορούν να σας βοηθήσουν. Οργανωθείτε καλύτερα και αναζητήστε τρόπους να απαλλαγείτε από περιττές ευθύνες αλλά και βάρη που δεν σας αντιστοιχούν. Ριζικές αλλαγές σας περιμένουν αλλά και εσείς οι ίδιοι αλλάζετε καθώς ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Χρειάζεται κόπος και υπομονή για να φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό σημείο και έχετε τις δυνατότητες να παλέψετε και να τα καταφέρετε.

Λέων

Κάποιες ιδέες ή προτάσεις θα σας φανούν δελεαστικές αλλά μην είστε παρορμητικοί και δοκιμάζετε κάθε καινούργιο βήμα σας. Οι προειδοποιήσεις κάποιων ειδικών, ή ανθρώπων που τους αφορά άμεσα η προσπάθειά σας, συμβάλλουν στο να αποφύγετε λάθη, ορισμένα από τα οποία δεν γίνονται για πρώτη φορά. Κάποιος δικός σας θα χρειαστεί τη βοήθεια και την κατανόηση σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ούτε να κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή πριν βεβαιωθείτε ότι αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Παρθένος

Η εβδομάδα φαίνεται να προετοιμάζει τις μελλοντικές σας κινήσεις στους σημαντικούς, αλλά και στους ευαίσθητους τομείς της ζωής σας. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας που θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν, ή που έχετε αναλάβει. Κάποια έξοδα θεωρούνται απαραίτητα και είναι καλύτερα να γίνουν τώρα, παρά να τα αφήσετε να συσσωρεύονται σαν υποχρεώσεις. Αισθηματικά περιμένετε βελτίωση, ή καλύτερη συνεννόηση με τον σύντροφό σας, από τα μέσα της εβδομάδας.

Κώστας Λεφάκης οικονομική κρίση

Ζυγός

Οι περισσότεροι αφήνεστε να σας παρασύρουν τα γεγονότα πριν αποφασίσετε να αντιδράσετε, ή να τακτοποιήσετε τα σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Ο παράγοντας της τύχης επεμβαίνει καθοριστικά ορισμένες φορές και σας προφυλάσσει από μετέωρα βήματα που κάνετε υπό πίεση. Αισθηματικά κερδίζετε με την ηπιότητα του χαρακτήρα και τη διπλωματία σας. Οικονομικά υπάρχει μια πρόσκαιρη βελτίωση την οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση και μαεστρία.

Σκορπιός

Σταθεροποιήστε τη σχέση σας και μην εγκαταλείπετε κάτι σίγουρο για κάτι προσωρινό. Στα οικονομικά σας φανείτε προσεκτικοί και συντηρητικοί. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και αποφύγετε τα δάνεια και τις παρακινδυνευμένες κινήσεις. Ένας φίλος θα μπορούσε να σας βοηθήσει σημαντικά με τις συμβουλές του. Μάθετε να ακούτε και να κρίνετε και μην αφήνετε τον παρορμητισμό σας να σας παρασύρει σε αποφάσεις και ενέργειες που σύντομα θα αποδειχτούν μάλλον ασύμφορες για τα σχέδια σας.

Τοξότης

Αποφύγετε να αφήνετε εκκρεμότητες οικονομικές και οργανώστε καλύτερα τη ζωή σας για να μπορέσετε να φτάσετε γρηγορότερα στους στόχους σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο που πολλά πράγματα μπορεί να αρχίσουν τόσο στην αισθηματική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Βεβαιωθείτε ότι χτίζετε σχέσεις σε γερά θεμέλια και μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε όλες σας τις προσδοκίες. Θυμηθείτε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κάνετε σωστές επιλογές. Η οικογένεια θα σταθεί δίπλα σας αν της το ζητήσετε!

Αιγόκερως

Μπορεί τα πράγματα να μην τακτοποιηθούν τόσο γρήγορα όσο περιμένετε αλλά θα μπορέσετε να βάλετε γερές βάσεις για το μέλλον αν έχετε υπομονή και επιμονή στις προσπάθειες σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα, σπουδές μετακινήσεις, νομικές υποθέσεις και συζητήσεις αρκεί να μην είστε βιαστικοί και απερίσκεπτοι σ΄ αυτά που λέτε. Υπερασπιστείτε τον σύντροφο και τις κοινές σας επιλογές. Μην αφήνετε κενά στην μεταξύ σας επικοινωνία, γιατί είναι πιθανόν να παρεξηγηθεί η στάση σας και να σας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.

Υδροχόος

Πολλοί από εσάς, αυτές τις μέρες, αντιμετωπίζετε αρκετές αντιθέσεις σε πρακτικά, αλλά και σε ευαίσθητα, προσωπικά ζητήματα. Ιεραρχήστε τις ανάγκες σας, αξιολογήστε καλύτερα τα δεδομένα και πράξτε αυτά που πρέπει. Οι άλλοι θα παίξουν κεντρικό ρόλο στις αποφάσεις σας, αλλά εσείς πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό και το συμφέρον σας. Μικρές μετακινήσεις, ιδιαίτερες ειδήσεις και αναβίωση μιας παλιάς φιλίας είναι στις πιθανότητες της εβδομάδας. Ανανεώστε την πίστη σας σε έναν σημαντικό σκοπό και συνεχίστε να τον επιδιώκετε!

Ιχθείς

Πρέπει να καταλάβετε τα καλά του προγραμματισμού και να μην επαναπαύεστε μόνο στην έμπνευση και τη δραστηριότητα σας. Πάντως κάποιοι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν και ίσως μερικοί, τώρα, να βάλετε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ένας συνεργάτης θα αποδειχθεί πολύτιμός βοηθός και καλός φίλος, γι αυτό φροντίστε να αφουγκράζεστε και να ακούτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Η οικογένεια θα χρειαστεί τη συμπαράσταση, ή την συμπαράταξή της σε ένα ζήτημα που την αφορά και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share