Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ψέματα και σκάνδαλα: Καμπανάκι κινδύνου για 8 ζώδια από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

12 Οκτωβρίου 2022 08:01
Ψέματα και σκάνδαλα: Καμπανάκι κινδύνου για 8 ζώδια από την Άση Μπήλιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της σημερινής μέρας, η οποία υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από την αντίθεση του Ερμή με τον Δία.

Ευτυχώς προς εξισορρόπηση αυτών των ενεργειών έρχεται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κάπως να σώσει την κατάσταση και να μην παρεκτραπούμε.

Συνήθως το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, ληθαργικότητα, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες, ψέματα και ψευδείς ειδήσεις, σκάνδαλα. Δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αφεθούμε και να πέσουμε σε καταστάσεις αυτολύπησης. Υπάρχει ακόμη η τάση καχυποψίας, ζήλιας, εκδικητικότητας στις σχέσεις, ενώ μπορεί να «χτυπάμε» στις ευαισθησίες των άλλων είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μας ζωή.

Η Σελήνη θα βρίσκεται τουλάχιστον στο πιο σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, αλλά οι όψεις της δεν είναι επίσης πολύ βοηθητικές, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας περίεργες δονήσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share