Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

12 Οκτωβρίου 2022 06:58
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε με τι εκνευρίζεται κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι αντιδράσεις τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ερμή-Δία την σημερινή ημέρα, η ασυνεννοησία, μπορεί να φέρει δυσάρεστες καταστάσεις και συνέπειες, οι οποίες μπορεί να είναι πρόσκαιρες, αλλά σίγουρα θα πλήξουν τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα αποκαλύψει κουτσομπολιά που σε αφορούν και πληγώνεσαι!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, οφείλεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που σε πιέζουν! Επίσης, καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα, να μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα κλονίσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία, πρέπει άμεσα να περιορίσεις έπαρση και επιπολαιότητα! Μην επιδιώκεις μόνο την εφήμερη χαρά, βασιζόμενος σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, γιατί είναι σίγουρο ότι θα απογοητευτείς! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα αποκαλύψει μία εξαπάτηση εις βάρος σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε ζητήματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια, ώστε να αποφύγεις συγχύσεις στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα αποκαλύψει ένα σημαντικό μυστικό σου!

Λέων

Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ερμή-Δία, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου! Επιπλέον, προσπάθησε να μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κρύβουν παγίδες που θα σου φέρουν σημαντικά προβλήματα! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα φέρει απογοητεύσεις στον φιλικό τομέα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, πρέπει να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά σου αγαθά, αφού ενδεχομένως, να δημιουργηθούν προβλήματα και να έχεις απώλειες! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα κλονίσει σημαντικά την κοινωνική σου εικόνα και φήμη!

Ζώδια 12 Οκτωβρίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, οφείλεις να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην απογοητευτείς απότομα! Φρόντισε να μην ρισκάρεις ό,τι έως τώρα έχεις κατακτήσει! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα φέρει αναποδιές στις μετακινήσεις σου!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις! Καλό θα ήταν, να μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αφού παρασύρεσαι σε αυταπάτες! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα φέρει μία απογοητευτική αποκάλυψη!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, φρόντισε να μην δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά, στις σχέσεις με τους φίλους σου, διότι θα τις κλονίσεις σοβαρά! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα φέρει σοβαρές απογοητεύσεις, από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, κάνεις πολλά επικοινωνιακά λάθη! Εκτίθεσαι και καταστρέφεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην υπερεκτιμάς λοιπόν τον εαυτό σου! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα φέρει αναποδιές σε θέματα πρακτικά της καθημερινότητας σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία, θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις, κουβέντες και λόγια, που ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα αναγνωρίσεις αμέσως! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε μεγάλες προσδοκίες και έπαρση!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, με την Αντίθεση Ερμή-Δία την σημερινή ημέρα, παρασύρεσαι σε υπερβολές, που θα σου φέρουν απώλειες και προβλήματα! Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένος και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, λοιπόν! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα φέρει απογοητεύσεις στον οικογενειακό τομέα και γενικά, σε θέματα που αφορούν το σπίτι!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share