Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ζημιές» Βάσιας Μαυράκη - Τα ζώδια που... πονούν τα άστρα!

Δυσοίωνα είναι τα νέα για κάποιους

11 Οκτωβρίου 2022 14:00
«Ζημιές» Βάσιας Μαυράκη - Τα ζώδια που... πονούν τα άστρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσια Μαυράκη μίλησε για τις εξελίξεις, που θα έρθουν σύντομα για τα ζώδια, τονίζοντας πως θα είναι καταστροφικές για ορισμένα από αυτά και αναμένονται μεγάλες «ζημιές», ειδικά για τους Σκορπιούς!

Αυτά τα 3 ζώδια θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους μέχρι το τέλος του χρόνου

Η χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της και εσύ δεν έχεις βρει ακόμα τον έρωτα της ζωής σου; Μην ανησυχείς! Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια, τότε, μέχρι το τέλος της χρονιά θα έχεις ερωτευτεί. Για τα υπόλοιπα ζώδια, ακόμα και αν δεν βρουν τον έρωτα να θυμούνται ότι μπορούν να περνούν και μόνοι τους καλά. Άλλωστε, το είπε και η Βανδή, "Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά".

Ποια είναι λοιπόν τα τρία ζώδια που θα βρουν τον έρωτα; Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα 4 πιο τσιγκούνικα ζώδια!

Ιχθύς

Για τους Ιχθύες, το 2022 θα είναι η χρονιά τους. Η ενέργεια που θα εκπέμπουν προς τα έξω το 2022 θα είναι τόσο έντονη και λαμπερή, που όλοι θα την προσέξουν και θα την αισθανθούν. Αναμενόμενο λοιπόν να βρουν και τον έρωτα μέσα στη διάρκεια του νέου έτους. Τη νέα χρονιά οι Ιχθύς θα νιώσουν πιο ανανεωμένοι από ποτέ, με τον Δία στο ζώδιό τους μέχρι τις 10 Μάϊου να αυξάνει την αποδοχή τους από τους άλλους. Φαίνεται πως η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη από τύχη, αισιοδοξία, ρομαντικές ευκαιρίες και έρωτα για αυτό το ζώδιο.

Καρκίνος

Είναι καιρός ο Καρκίνος να «βγει από το καβούκι του», στο οποίο έχει παγιδευτεί. Τη νέα χρονιά θα έρθει και η αγάπη που τόσο αναζητά και ίσως η αδελφή ψυχή του να απέχει μόλις λίγους μήνες! Ξεφορτώνοντας βάρη του παρελθόντος και επουλώνοντας πληγές, αυτό το ζώδιο θα κάνει μια νέα αρχή στην ερωτική του ζωή.

Ταύρος

Έχεις τη φήμη πως είσαι υλιστής, αλλά στην πραγματικότητα είσαι από τους μεγαλύτερους ρομαντικούς του ζωδιακού κύκλου. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη κυριαρχεί τόσο στα υλικά αγαθά όσο και στην αγάπη και το σεξ. Η πρόκληση για εσένα για το νέο έτος είναι να βγεις από το comfort zone και να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

Πηγή: bovary.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share