Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα ερωτευτείτε ΟΛΟΙ: Ο Ερμής στον Ζυγό φέρνει έρωτα και για τα 12 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τα άστρα!

11 Οκτωβρίου 2022 10:43
Θα ερωτευτείτε ΟΛΟΙ: Ο Ερμής στον Ζυγό φέρνει έρωτα και για τα 12 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα - Λίτσα Πατέρα: Ο Ερμής μπήκε στον Ζυγό και αυτό θα φέρει εξελίξεις σε σχέσεις και έρωτες και για τα 12 ζώδια! Ποια θα επηρεαστούν περισσότερο; Τι αναφέρει και η Άση Μπήλιου;

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα (11/10) στο Athensmagazine.gr:

♈️ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ζυγό, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

♌️ΛΕΩΝ
Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή -κυβερνήτης σας- στον Ζυγό τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

♎️ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας (μαζί με τον Ήλιο ήδη στο ζώδιό σας) δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος και του Ερμή στον Ζυγό (μέχρι 29/10) ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή, στον Ζυγό -φιλικό ζώδιο για σας- (μέχρι 29/10) ενισχύει την βοήθεια φίλων.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ζυγό, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο προωθεί σημαντικά θέματα. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share