Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

6 Οκτωβρίου 2022 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποια ζώδια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πρώην τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες και ευκαιρίες, που θα εξυπηρετήσουν την ισχυρή σου ανάγκη, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για έναρξη άσκησης ή διατροφής!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα, υπόσχεται σίγουρα διασκεδαστικές και ευχάριστες στιγμές! Με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό στην κοινωνική σου ζωή και χορταίνεις εκδηλώσεις θαυμασμού! Θα έρθουν αρκετές εξελίξεις, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές συναναστροφές, θέματα που αφορούν παιδιά, δημιουργικές δράσεις και ψυχαγωγικές εξόδους!

Δίδυμος

Ήρθε μία άκρως τυχερή ημέρα για σένα, φίλε Δίδυμε που θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις απ' όλους και απ’ όλα! Με ποικίλους τρόπους, θα προσθέσεις την περιπέτεια και την καλοπέραση στη ζωή σου! Αυτή είναι μία σπουδαία ήμερα, ώστε να προγραμματίσεις, να αποφασίσεις ή και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα εποικοδομητική για την ζωή και την καθημερινότητα σου! Απολαμβάνεις εύνοια σε κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές, αλλά και κάθε είδους μετακινήσεις! Με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου και θα εκπληρώσεις πολλές από τις επιθυμίες σου!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα ετοιμάσου για θετικά γεγονότα και καταστάσεις, λόγω της βοήθειας του Τριγώνου Ερμή-Πλούτωνα! Θα μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις με ευκολία, αρκετές επιθυμίες και να υλοποιήσεις σχέδια, γεγονός που θα επαναφέρει επιτέλους την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, μία τέλεια ημέρα για το ζώδιο σου! Εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε με κάθε τρόπο, το ιδιαίτερα θετικό Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και θα δεις πως θα μπορέσεις να πετύχεις με ευκολία, βαθιές επιθυμίες, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Υλοποιείς τα σχέδια και τις ιδέες σου και αλλάζεις ριζικά ό,τι δεν σου αρέσει!

Ζώδια 6 Οκτωβρίου

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, απολαμβάνεις μία ημέρα, γεμάτη ηρεμία και σιγουριά! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε ανανεώνει ψυχολογικά, βελτιώνει την διάθεση σου, διώχνει όλες τις δύσκολες καταστάσεις και σε απαλλάσσει από δυσάρεστες εμπειρίες και αναμνήσεις! Καλό θα ήταν, την σημερινή ημέρα, να ακούς την διαίσθηση και το ένστικτο σου!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, μπορείς να περιμένεις την σημερινή ημέρα, άπειρες θετικές αλλαγές και θεαματικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου, που εδώ και καιρό επιθυμούσες, με την βοήθεια του Τριγώνου Ερμή-Πλούτωνα! Να αναμένεις χαρμόσυνες στιγμές με τους φίλους σου, όπως και αναζωπύρωση των φιλικών σου σχέσεων, με ποικίλους τρόπους!

Τοξότης

Η λέξη κλειδί σήμερα είναι επικοινωνία, φίλε Τοξότη! Καταφέρνεις και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους και θα το κάνετε με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θα λάβεις περισσότερα τηλεφωνήματα και μηνύματα απ' ό,τι συνήθως και πιθανόν να αυξηθούν τώρα και οι μετακινήσεις σου, όπως και οι κοινωνικές σου συναναστροφές!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν την σημερινή ημέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και να υλοποιήσεις ιδέες και σχέδια κάθε είδους, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, εξωτερικού, ταξιδιών και επαφών με πρόσωπα από απόσταση, έχουν ιδιαίτερη εύνοια τώρα!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ήρθε η ημέρα, που θα δώσεις ένα οριστικό τέλος σε παλαιά προβλήματα και δυσκολίες, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν! Με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα έρθουν στον δρόμο σου, άπειρες λύσεις και εποικοδομητικές αποκαλύψεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ορθές αποφάσεις!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, η ημέρα είναι ιδανική, για να αναζωπυρώσεις και να βελτιώσεις, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Τα άτομα που σε περιβάλλουν, θα σου δώσουν μόνο χαρά και θα σου προσφέρουν ουσιαστική ικανοποίηση! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, υπόσχεται και ένα πολύ ευχάριστο νέο!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share