Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

4 Οκτωβρίου 2022 06:53
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποια ζώδια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πρώην τους.

Κριός

Φίλε Κριέ, η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, μόλις ήρθε! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι σοφές αντιδράσεις σου, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε κάποιους κρυφούς ανταγωνιστές! Η εικόνα σου βελτιώνεται και το απολαμβάνεις!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, ετοιμάσου για άμεση εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου! Αν μετριάσεις υπεραισιοδοξία και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε γκάφες, θα καταφέρεις να έχεις εύνοια, σε επαφές, συζητήσεις, όπως και μετακινήσεις!

ζωδια-σημερα-προβλεψεισ-4-10

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης, γι’αυτό προσπάθησε να αποφύγεις συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ατόμων που έρχεσαι σε επαφή!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα τα καθήκοντα, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου, έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν την άμεση κινητοποίηση σου, προκειμένου να διευθετηθούν! Όλα όσα κάνεις τώρα και κυρίως όσα πρέπει να κάνεις, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από άλλες φορές, καθώς επιθυμείς να φροντίζεις σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα τραβήξεις τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου, γεγονός που έχεις ανάγκη και σε ικανοποιεί! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου στο έπακρο!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος! Η διάθεση αυτή, σε βοηθά να αναγνωρίσεις συνειδητά τις πραγματικές σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω το παρελθόν, σβήνοντας ανασφάλειες και αβεβαιότητα, αφού πλέον έχεις μάθει από τα λάθη και τις εμπειρίες σου!

ζωδια-σημερα-προβλεψεισ-4-10

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφευχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στην διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές θα αυξηθούν αισθητά, όμως πιθανόν να είσαι περισσότερο υποκειμενικός απ' ό,τι συνήθως, στις συζητήσεις σου με τους άλλους, αφού προτεραιότητα σου είναι να εκφράσεις τον εαυτό σου στον κόσμο και αυτό θα γίνει αντιληπτό με διάφορους τρόπους.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου και θα επικεντρωθείς αποκλειστικά στην ψυχολογική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις, αλλά και από αποκαλύψεις, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και να τις εκπληρώσεις, κινούμενος παρασκηνιακά!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share