Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Τρελοί» ερωτιάρηδες: Αυτά είναι τα πιο παθιάρικα ζώδια στο κρεβάτι

Φουλ στο κόκκινο!

3 Οκτωβρίου 2022 15:51
«Τρελοί» ερωτιάρηδες: Αυτά είναι τα πιο παθιάρικα ζώδια στο κρεβάτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να σκέφτεστε πως το ζώδιό σας δεν έχει καμία σχέση με την απόδοσή σας στο κρεβάτι, αλλά όλα οδηγούν στην αστρολογία τελικά, σωστά; Kάθε ζώδιο έχει το δικό του στυλ στο σεξ και εφ’ όσον όλα γίνονται συναινετικά και με ασφάλεια μπορούμε να απολαμβάνουμε την ερωτική συνεύρεση όπως ακριβώς επιθυμούμε. Με την ευκαιρία, δείτε την ηλικία που πρέπει να παντρευτείτε ανάλογα με το ζώδια σας.

Ανάμεσα στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου υπάρχουν ορισμένοι που δεν φοβούνται να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν στο σεξ και συγκαταλέγονται στα πιο fun και quirky ζώδια. Ποια είναι;

παθιάρικα ζώδια στο κρεβάτι

Κριός

Αγαπούν το φλερτ, είναι ελκυστικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Οι Κριοί είναι πολύ καλοί στο κρεβάτι και έχουν πολλή όρεξη για σεξ. Θέλουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις ορέξεις τους, ενώ δεν λένε όχι και σε ένα one night stand. Το σεξ με αγνώστους δεν τους τρομάζει και εύκολα δοκιμάζουν νέες στάσεις και τάσεις.

Λέων

Βασιλιάς και στο κρεβάτι, ο Λέων ξέρει πώς να κάνει το ταίρι του να περάσει καλά και ενδιαφέρεται για την ευχαρίστησή του. Το πάθος του είναι αξιοσημείωτο, ενώ δεν διστάζει να δοκιμάσει διάφορες στάσεις ή trends στο σεξ, ακόμα και με παραπάνω από ένα άτομο.

Σκορπιός

Αν αναρωτιέστε γιατί ο σύντροφός σας είναι τόσο παθιασμένος στο κρεβάτι η απάντηση βρίσκεται στα άστρα και για την ακρίβεια στον Σκορπιό. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι φλογεροί και έχουν πολύ πάθος, το οποιο διοχευτεύουν στο κρεβάτι. Δεν θα κάνουν εύκολα «τρελά» πράγματα με αγνώστους, αλλά ξέρουν πώς να περάσουν καλά και δεν θα πούν «όχι» σε μία friends with benefits συνεύρεση. Αν εμπιστεύονται το άλλο άτομο, τότε είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν πολλά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share