Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

"Παροξυσμός" από την Βίκυ Παγιατάκη - Συναγερμός για Καρκίνους, Τοξότες και 1 ακόμα ζώδιο

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου!

3 Οκτωβρίου 2022 12:12
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Καρκίνους, Τοξότες και 1 ακόμα ζώδιο. Με την ευκαιρία, δείτε την ιδανική ηλικία να παντρευτείτε ανάλογα με το ζώδιό σας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

 • Κριός: Κούραση ναι, αλλά και θετικά αποτελέσματα
 • Ταύρος: Η εύνοια είναι ουσιαστική έως αύριο το πρωί
 • Δίδυμοι: Ασφαλώς και δημιουργούνται κάποιες καλύτερες συνθήκες
 • Καρκίνος: Έχει πίεση και έξοδα το ξεκίνημα της εβδομάδας
 • Λέων: Αφήστε ή… πουλήστε κάθε παλιό, άχρηστο
 • Παρθένος: Είναι δύο τα θετικά σήμερα
 • Ζυγός: Ό,τι δεν προχωράει σήμερα αφήστε το για αύριο
 • Σκορπιός: Μπορείτε καλύτερα σήμερα εσείς, βοηθούν και οι φίλοι
 • Τοξότης: Υπάρχει ακόμα το «αγκάθι», αλλά και κάτι ευνοϊκό
 • Αιγόκερως: Με γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις
 • Υδροχόος: Ο σχεδιασμός σήμερα για το αυριανό «κέρδος»
 • Ιχθύες: Ένα σχέδιο προχωράει έστω και μετ’ εμποδίων

«Περασμένα, ξεχασμένα κι όλα καλά»: Ποια ζώδια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πρώην τους;

Είναι μερικοί άνθρωποι που δεν είναι ικανοί να ξεπεράσουν το παρελθόν και συνεχώς πέφτουν πάνω στην πρώην τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την διαγράψουν από τη καρδιά τους. Αυτό είναι και καλό και κακό. Από τη μία δίνει μία ευκαιρία στην πεθαμένη σχέση να αναστηθεί από την άλλη όμως μας γυρνάει στο παρελθόν και δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε.

Εμείς βρήκαμε τα ζώδια που έχουν την τάση να γυρνάνε στην πρώην τους. Μήπως είσαι ένα από αυτά; Κι αν είσαι γιατί το κάνεις αυτό; Μήπως η πρώην σου είναι ένα από αυτά;

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ζητείται ψυχραιμία: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που... ασπρίζουν τα μαλλιά τους από το άγχος!

Δες παρακάτω για να δεις ποια είναι:

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο ευγενικό και αρκετά ευαίσθητο, παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να το κρύψει κάποιες φορές και να δείξει ένα πιο… σκληρό πρόσωπο. Η πρώτη του αγάπη παραμένει χαραγμένη στην μνήμη του και στην καρδιά του, καθώς τα συναισθήματα που ένιωσε τότε ήταν σε μια αθώα -για εκείνον- περίοδο και ήταν αγνά. Σίγουρα ο χωρισμός δεν ήταν εύκολη υπόθεση και δεν μπορούσε να τον διαχειριστεί. Μεγαλώνοντας έχει πάρει κάποια μαθήματα στα ερωτικά του και είναι πιθανό να επιστρέψει στο παρελθόν για να διεκδικήσει το πρώην ταίρι του και να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος.;

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που πραγματικά μπορεί να μείνει για πάντα κολλημένο με το παρελθόν, αυτό είναι ο Καρκίνος. Δεν ξεχνά ποτέ όσα έζησε ή όσα ένιωσε. Πάντα θυμάται με νοσταλγία τις σχέσεις του ή τα όσα έχει περάσει. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και του θυμίζουνε τα περασμένα (που λέει και το γνωστό άσμα). Ο Καρκίνος είναι πολύ πιθανό να ψάξει κάποια στιγμή την πρώτη του αγάπη και να τα ξαναβρεί με το τότε ταίρι του. Είναι ένα ζώδιο συναισθηματικό και θεωρεί την αγάπη που είχε τότε αγνή και ξεχωριστή. Επίσης, έχει την τάση να θεωρεί ότι κάθε πρώην σχέση του ήταν καλύτερη από αυτή που έχει τώρα. Ακριβώς επειδή έγινε σε τρυφερή ηλικία, το δέσιμο ήταν μεγαλύτερο, τα συναισθήματα πιο έντονα και σίγουρα το κόλλημα σχεδόν αξεπέραστο.

«Περασμένα, ξεχασμένα κι όλα καλά»: Ποια ζώδια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πρώην τους;

Ο Λέοντας γενικά είναι ένα ζώδιο επιβλητικό και κυρίαρχο. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ίσως κάποιες σχέσεις στην ζωή του δεν πετυχαίνουν και διαλύονται. Είναι όμως και ένα άτομο το οποίο αγαπά και δένεται όσο ένα μικρό παιδί. Η πρώτη του σχέση θα είναι για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του. Μεγαλώνοντας δεν είναι καθόλου απίθανο, το άτομο αυτό να θελήσει να επιστρέψει στον πρώτο του έρωτα και να δώσει μια ακόμα ευκαιρία. Τα συναισθήματα που γεννιούνται, όταν είμαστε σε νεαρή ηλικία είναι άδολα και αυτό είναι κάτι που κάνει τον Λέοντα να θελήσει να γυρίσει στο τότε ταίρι του.

Ο Ζυγός ανήκει στα ζώδια που… ξεχνούν εύκολα. Αυτό που λέμε περασμένα-ξεχασμένα, για εκείνον είναι καθημερινότητα. Δεν κρατά κακίες και αποβάλλει άμεσα από το μυαλό του κάθε κακή ανάμνηση. Από κάθε σχέση του, θυμάται μόνο τα θετικά και τις ωραίες στιγμές. Δεν είναι λοιπόν καθόλου απίθανο, μετά από πολλά χρόνια να επιστρέψει στην πρώτη του αγάπη, μιας και θα την αναπολεί με νοσταλγία. Επειδή έχει κρατήσει τα θετικά του νεανικού του έρωτα, θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία για να ξαναθυμηθεί το τότε και να ξανανιώσει τα μοναδικά εκείνα σκιρτήματα.

Master της συγχώρεσης είναι και ο Ιχθύς και μάλιστα πολύ περισσότερο από τον Ζυγό, καθώς το «παιδί της Αφροδίτης» δίνει άφεση αμαρτιών, επειδή θέλει να νιώθει εκείνο καλά και να υπάρχει ισορροπία και όχι τόσο επειδή είναι… μεγαλόκαρδο. Από την άλλη ο Ιχθύς συγχωρεί γιατί αυτή είναι η φύση του. Είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο. Μην ξεχνάμε ότι έχει τον Ποσειδώνα για κυβερνήτη του και έτσι το παραμύθι είναι στο αίμα του. Λατρεύει να ζει έρωτες βγαλμένους από παραμύθια και έτσι για εκείνον το να ξαναγυρίσει στην πρώτη του αγάπη, είναι σαν να ζει το δικό του παραμύθι το οποίο στο τέλος έχει αυτό που λέμε «και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

Πηγή: ratpack.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share