Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

2 Οκτωβρίου 2022 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι η ιδανική δουλειά για εσάς βάσει του ζωδίου σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, βελτιώνεις την συμπεριφορά σου στην κοινωνική ζωή, προκειμένου να κάνεις σπουδαία βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου! Αξιοποίησε τις άπειρες ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να αναδείξεις καλή κοινωνική εικόνα και να βελτιώσεις την φήμη σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πες όχι στην ρουτίνα και τα τετριμμένα της καθημερινότητας! Την σημερινή ημέρα, διευρύνεις τους ορίζοντες σου και είσαι αποφασισμένος και πανέτοιμος, να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα, προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις και να περάσεις όμορφα! Επικοινωνίες και μετακινήσεις, ευνοούνται!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, επιτέλους αντιμετωπίζεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται! Αντιλαμβάνεσαι ορθά τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρω σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, αφού οι μάσκες πέφτουν! Στηρίξου στην διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, βελτιώνεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, να πλησιάσεις ξανά ένα πρόσωπο, που ενδεχομένως στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί ή καυγαδίσει! Άρπαξε την σπουδαία ευκαιρία, να βελτιώσεις τις επαφές σου και να συνεργαστείς καλύτερα με τους γύρω σου!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες και σε πρακτικά ζητήματα! Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, να κάνεις ιατρικές εξετάσεις ή να ξεκινήσεις να ασκείσαι! Οφείλεις να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, προβάλλεις με επιτυχία τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και τον λαμπερό σου εαυτό! Έχεις χαρούμενη. κεφάτη και παιχνιδιάρικη διάθεση, γεγονός που καθιστά την σημερινή ημέρα ιδανική, για εξόδους, διασκέδαση, κοινωνικότητα, δημιουργικότητα και κάθε είδους απολαύσεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με καλοπροαίρετη συζήτηση! Είσαι πιο διαισθητικός απ’ότι συνήθως και έτσι, καταλαβαίνεις τις προθέσεις των άλλων, από την αρχή! Επιπλέον, θα καταφέρει να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον σπουδαίο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και να καλυτερεύσεις τα πάντα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, πες ναι σε μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σίγουρα καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο! Επιπλέον, σχέσεις με αδέρφια και μακρινούς συγγενείς, βελτιώνονται και ενδυναμώνονται! Η σημερινή σου ανάγκη σου για επικοινωνία, θα ικανοποιηθεί και παράλληλα θα απολαύσεις ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή εξόδους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα επικεντρώνεσαι τα κεκτημένα σου και κυρίως στις αξίες σου! Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις και να έχεις εποικοδομητικές εξελίξεις, θα είναι πολλές και ίσως έρθουν μέσα από ορισμένες συγκυρίες και καταστάσεις, που θα σου προσφέρουν και πάλι την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση που ήθελες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ανακτάς αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και ικανότητα να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους και νέα ξεκινήματα! Η αισιοδοξία σου αυξάνεται και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ενδυναμώνεται! Προσπάθησε ωστόσο, να αποφύγεις ξεσπάσματα και απαιτητικότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι σίγουρα διαισθητικός! Παραδόξως να επιλέξεις σήμερα την μοναξιά σου και ταυτόχρονα να γίνεις πιο μυστικοπαθής! Ωστόσο, αν παραμείνεις στο παρασκήνιο και απομονωθείς, να μπορέσεις να βρεις σπουδαίες λύσεις για κάθε σου πρόβλημα, το οποίο θα αποκατασταθεί στο άμεσο μέλλον!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για κοινωνικότητα και ενασχόληση με τον φιλικό τομέα! Αξιολογείς σωστά τις φιλίες σου και οριοθετείς ορθά τις κοινωνικές σου συναναστροφές και τις τυχόν καινούργιε γνωριμίες σου! Με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις στόχους και όνειρα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share