Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

«Ανάβει την φλόγα» η Βάσια Μαυράκη: Τα 6 ζώδια που θα ζήσουν το τέλειο ερωτικό Σαββατοκύριακο

Οι ευνοημένοι των επόμενων ημερών

29 Σεπτεμβρίου 2022 13:39
«Ανάβει την φλόγα» η Βάσια Μαυράκη: Τα 6 ζώδια που θα ζήσουν το τέλειο ερωτικό Σαββατοκύριακο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσια Μαυράκη μας προετοιμάζει, σιγά σιγά, για το Σαββατοκύριακο που θα έρθει, μιλώντας για το ποιοι θα είναι οι ευνοημένοι αυτών των ημερών και επικεντρώνοντας την προσοχή της σε συγκεκριμένα ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει, ότι με την Αφροδίτη στο Ζυγό, οι Ζυγοί θα έχουν πιο έντονα συναισθήματα και θα δείχνουν πιο θελκτικοί, ενώ με την αντίθεση Αφροδίτης και Δία, το Σαββατοκύριακο αναμένεται άκρως ερωτικό.

Παράλληλα, για σήμερα (29/9) έχουμε μπροστά μας μια μέρα με δυνατές συμμαχίες χάρη στο τρίγωνο Άρη με Κρόνο, που θα φέρει για αρκετούς ευνοϊκές εξελίξεις, με τη Βίκυ Παγιατάκη πάντως να σημαίνει το συναγερμό.

Το έχει η κούτρα τους να αγχώνονται - Αυτά είναι τα 5 πιο στρεσαρισμένα ζώδια

Όλοι έχουμε άγχος μερικές φορές. Ωστόσο, μερικά από τα ζώδια μπορεί να τείνουν περισσότερο από άλλα, προς αυτόν τον μηχανισμό επιβίωσης. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις αν ανήκεις σε αυτά.

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, θετικά και αρνητικά. Ενώ αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας δεν μπορούν ποτέ να διαγνώσουν ή να προβλέψουν μια κατάσταση, μπορούν να μας δώσουν μια μικρή εικόνα για το πώς αντιλαμβανόμαστε και αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο γύρω μας. Ποια είναι λοιπόν τα 5 πιο αγχώδη ζώδια;

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους, η εξισορρόπηση της διττής προσωπικότητάς τους, μπορεί να πυροδοτήσει αγχώδη ξεσπάσματα. Μπορεί να αναλάβουν πάρα πολλές ευθύνες, καθώς κινούνται με γρήγορους ρυθμούς. Τελικά, καταλήγουν να κάνουν τη δουλειά δύο ανθρώπων. Λόγω της νευρικής φυσικής τους και της τάσης τους να σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα, μπορεί να κατακλυστούν από τα συναισθήματά τους. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα άγχους. Επίσης, οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο. Απορροφούν την ενέργεια των γύρω τους, είτε είναι καλή, είτε κακή. Αυτό που θα πρέπει να κάνουν για να αντιμετωπίσουν το άγχος τους είναι να αφιερώνουν λίγο από αυτή την ανεξάντλητη ενέργειά τους για τον εαυτό τους.

Κουλάρετε παιδιά: Αυτά είναι τα 5 πιο αγχώδη ζώδια - Δεν έχουν ψυχραιμία

Καρκίνος

Οι τρυφεροί και ευαίσθητοι Καρκίνοι, νιώθουν… τα πάντα. Από τους καβγάδες στο δίπλα διαμέρισμά, μέχρι το άγχος του συναδέλφου τους για μια προθεσμία, απορροφούν τα πάντα σαν σφουγγάρι. Όταν αγχώνονται, αυτό το σκληρό κέλυφος του Καρκίνου, γίνεται πανοπλία. Το άγχος του Καρκίνου εμφανίζεται ως θυμός. Το να αφιερώνουν χρόνο για να επικεντρωθούν στον εαυτό τους είναι η τέλεια θεραπεία για το άγχος τους.

Παρθένος

Ο γήινος Παρθένος, με κυβερνήτη τον επικοινωνιακό Ερμή, τον κάνει να θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Αλλά αυτή η τελειομανία μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε τρέλα. Ακόμη και για το πιο υπομονετικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η υπομονή μπορεί να εξαντληθεί. Και όταν αυτό συμβαίνει, συχνά μπορεί να οδηγήσει σε άγχος. Οι Παρθένοι έχουν άγχος όταν πιέζονται από άλλους, μετά από πολύ καιρό υπερβολικής ανάλυσης καταστάσεων. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουν την αγχώδη πλευρά της προσωπικότητάς τους; Να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι δεν υπάρχει αληθινή τελειότητα.

Ζυγός

Αν και οι ευφυείς Ζυγοί, από τη φύση τους φέρνουν συχνά την απαραίτητη ισορροπία στις διαφωνίες, η ζυγαριά τους τείνει να ταλαντεύεται μπρος-πίσω, εκτοξεύοντας τα συναισθήματά τους από το ένα άκρο του φάσματος στο άλλο. Τη μια μέρα μπορεί να είναι άκρως επικοινωνιακοί και η χαρά της ζωής και την άλλη μπορεί να αισθάνονται πως δεν μπορούν να σηκωθούν καν από το κρεβάτι. Όταν κατακλύζονται από το άγχος, είναι δύσκολο να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν για να αντιμετωπίσουν την αγχώδη πλευρά τους, είναι να συνειδητοποιήσουν την αξία τους ως έξυπνα, αισθησιακά και κοινωνικά παιδιά της Αφροδίτης.

Ιχθύες

Για τους Ιχθύες, το άγχος είναι πρωτίστως για το πώς απορροφούν τα συναισθήματα των γύρω τους, συχνά σε σημείο που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Είναι τα κοσμικά σφουγγάρια του αστρολογικού χάρτη. Αυτό το ασυνείδητο συναισθηματικό φορτίο, τους οδηγεί να αμφισβητούν συχνά τον εαυτό τους και τις αποφάσεις τους. Λόγω της μεταβλητής φύσης τους, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα αγχώδεις. Πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν το άγχος τους; Πρέπει να μάθουν να κάνουν ένα time out από τις συναισθηματικές τους σκέψεις, προκειμένου να γειωθούν στην πραγματικότητα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share