Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

"Θρίλερ" από τη Βίκυ Παγιατάκη - Συναγερμός για Παρθένους, Τοξότες και 1 ακόμα ζώδιο

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου!

29 Σεπτεμβρίου 2022 12:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Παρθένους, Τοξότες και 1 ακόμα ζώδιο. Με την ευκαιρία, δείτε την ιδανική ηλικία να παντρευτείτε ανάλογα με το ζώδιό σας.

 • Κριός: Κλείστε οικονομικές και … αισθηματικές εκκρεμότητες
 • Ταύρος: Η εύνοια υπάρχει, αλλά απαραίτητη και η ψυχραιμία
 • Δίδυμοι: Ό,τι μπορεί να μεταφερθεί για αργότερα, ας γίνει
 • Καρκίνος: Όλα σήμερα που συμφέρει περισσότερο παντού
 • Λέων: Προσεκτικά σήμερα, αλλά από αύριο έχετε να λαμβάνετε
 • Παρθένος: Κάθε καθυστέρηση έχει μια … χασούρα
 • Ζυγός: Κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο
 • Σκορπιός: Ένα έστω και μικρό αίσθημα ασφάλειας
 • Τοξότης: Αυτή η ημέρα είναι που θέλει την προσοχή σας
 • Αιγόκερως: Πείτε τα όλα για να ξέρετε που βαδίζετε
 • Υδροχόος: Προσοχή σήμερα και τα κάπως πιο ευχάριστα από αύριο
 • Ιχθύες: Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι σήμερα

Οι "κατίνες" του ζωδιακού κύκλου - Τα 3 πιο κουτσομπόλικα και κακιασμένα ζώδια

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που έπειτα από ένα σκάρτο φέρσιμο θα αφήσουν το κάρμα να αναλάβει δράση και εκείνοι που δεν θα ησυχάσουν αν δεν εκδικηθούν. Η δεύτερη κατηγορία χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες: εκείνους που θα αντιδράσουν πάνω στα νεύρα και τον θυμό τους και εκείνους που θα σχεδιάσουν την εκδίκησή τους βήμα βήμα. Όπως και να έχει, αν θέλετε να μάθετε με τι ανθρώπους έχετε να κάνετε και αν ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, ρίξτε μια ματιά στα ζώδια. Μπορεί να σας βοηθήσουν. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που είναι οι πιο μανιακοί δολοφόνοι.

κακιασμένα ζώδια

Παρθένος

Αρκετά επιφανειακοί και διπρόσωποι, όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου δείχνουν φιλικοί και γλυκείς μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους – να σας καταστρέψουν. Η κριτική τους ικανότητα τούς βοηθά πολύ στα σχέδιά τους, ενώ η κεκαλυμμένη κακία τους δύσκολα γίνεται αντιληπτή στους άλλους.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως στα μάτια των άλλων φαίνεται -τις περισσότερες φορές- σαν ένας ανόητος ξερόλας. Και τρομακτικά ισχυρογνώμων. Ένας Αιγόκερως, επίσης, γίνεται συχνά αναιδής, απρόσωπος και κρύος, απορρίπτοντας τις ιδέες και τις απόψεις των γύρω του. Αυτό που πρέπει να κάνει ένας Αιγόκερως για να γλιτώσει από τον κακό του εαυτό είναι να μάθει να ακούει τους γύρω του.

Ταύρος

Οι Ταύροι γεννιούνται πεισματάρηδες και αδιάφοροι. Την έχεις πατήσει άσχημα, αν νομίζεις ότι δεν έχουν τη δύναμη να σου κάνουν κακό. Οι Ταύροι είναι οι «εγκέφαλοι» πίσω από τα μεγαλύτερα εγκλήματα και δεν φοβούνται να δοκιμάσουν τις πιο επικίνδυνες τακτικές που μπορεί να είναι επιβλαβείς όχι μόνο για το άλλο άτομο, αλλά και για τους ίδιους. Αλλά, αυτό το ζώδιο πραγματικά δεν τους νοιάζουν οι παράπλευρες απώλειες, αρκεί να έχουν δημιουργήσει το απόλυτο σχέδιο που θα σπείρει το κακό.

Bonus: Λέων

Οι Λέοντες θα κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή που θέλουν. Το κακόβουλο μυαλό τους μπορεί να σκεφτεί διάφορους τρόπους για να παίξουν βρώμικα και να πετάξουν τους αντιπάλους τους στη λάσπη, με απόλυτα καταστροφικό τρόπο. Οι Λέοντες δεν θα χάσουν καμία πιθανότητα να γίνουν διάσημοι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δολοφονήσουν κάποιον.


 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share