Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Διχασμός από τη Λίτσα Πατέρα: Τεράστια διλήμματα για Ταύρους, Παρθένους και άλλα 3 ζώδια

Φέρνει... διχόνια η αστρολόγος

29 Σεπτεμβρίου 2022 08:41
Διχασμός από τη Λίτσα Πατέρα: Τεράστια διλήμματα για Ταύρους, Παρθένους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα φαίνεται πως φέρνει... το διχασμό για τα ζώδια, τονίζοντας πως αρκετά από αυτά αναμένεται να αντιμετωπίσουν διλήμματα στις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τη γνωστή αστρολόγο, οι προβληματισμοί, παλεύοντας μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος, λίγοι δε θα είναι, με την Άση Μπήλιου επίσης να φέρνει «φρενίτιδα».

ΚΡΙΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό!

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης-κυβερνήτη σας- στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Ζυγό φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (β’ και γ’ δεκ).

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share