Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

«Έκρηξη» από τη Βάσια Μαυράκη: Νεύρα και μεγάλες εντάσεις για αυτά τα ζώδια

Ακολουθούν δύσκολες ώρες

28 Σεπτεμβρίου 2022 13:12
«Έκρηξη» από τη Βάσια Μαυράκη: Νεύρα και μεγάλες εντάσεις για αυτά τα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσια Μαυράκη θέλησε να μας προειδοποιήσει για μια αρκετά δύσκολη μέρα, όπως η σημερινή (28/9), τονίζοντας πως θα είναι πολύ νευρική και οφείλουμε να προσέξουμε τις πράξεις μας.

Η διάρκεια στα νεύρα, βέβαια, δε θα είναι μεγάλη, καθώς η Σελήνη είναι ένας πλανήτης, ο οποίος προχωρά γρήγορα και κάνει όψεις με όλους τους πλανήτες. Αυτή την φορά κάνει με τον Ουρανό, ο οποίος φέρνει «εκρήξεις» και εντάσεις, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ατομικό επίπεδο, ενώ στην όψη με το Σκορπιό μας φέρνει αντιμέτωπους με παρελθοντικές καταστάσεις, με τη Βίκυ Παγιατάκη επίσης να σημαίνει συναγερμό.

Οι "κατίνες" του ζωδιακού κύκλου - Τα 3 πιο κουτσομπόλικα και κακιασμένα ζώδια

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που έπειτα από ένα σκάρτο φέρσιμο θα αφήσουν το κάρμα να αναλάβει δράση και εκείνοι που δεν θα ησυχάσουν αν δεν εκδικηθούν. Η δεύτερη κατηγορία χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες: εκείνους που θα αντιδράσουν πάνω στα νεύρα και τον θυμό τους και εκείνους που θα σχεδιάσουν την εκδίκησή τους βήμα βήμα. Όπως και να έχει, αν θέλετε να μάθετε με τι ανθρώπους έχετε να κάνετε και αν ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, ρίξτε μια ματιά στα ζώδια. Μπορεί να σας βοηθήσουν.

κακιασμένα ζώδια

Παρθένος

Αρκετά επιφανειακοί και διπρόσωποι, όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου δείχνουν φιλικοί και γλυκείς μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους – να σας καταστρέψουν. Η κριτική τους ικανότητα τούς βοηθά πολύ στα σχέδιά τους, ενώ η κεκαλυμμένη κακία τους δύσκολα γίνεται αντιληπτή στους άλλους.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως στα μάτια των άλλων φαίνεται -τις περισσότερες φορές- σαν ένας ανόητος ξερόλας. Και τρομακτικά ισχυρογνώμων. Ένας Αιγόκερως, επίσης, γίνεται συχνά αναιδής, απρόσωπος και κρύος, απορρίπτοντας τις ιδέες και τις απόψεις των γύρω του. Αυτό που πρέπει να κάνει ένας Αιγόκερως για να γλιτώσει από τον κακό του εαυτό είναι να μάθει να ακούει τους γύρω του.

Ταύρος

Οι Ταύροι γεννιούνται πεισματάρηδες και αδιάφοροι. Την έχεις πατήσει άσχημα, αν νομίζεις ότι δεν έχουν τη δύναμη να σου κάνουν κακό. Οι Ταύροι είναι οι «εγκέφαλοι» πίσω από τα μεγαλύτερα εγκλήματα και δεν φοβούνται να δοκιμάσουν τις πιο επικίνδυνες τακτικές που μπορεί να είναι επιβλαβείς όχι μόνο για το άλλο άτομο, αλλά και για τους ίδιους. Αλλά, αυτό το ζώδιο πραγματικά δεν τους νοιάζουν οι παράπλευρες απώλειες, αρκεί να έχουν δημιουργήσει το απόλυτο σχέδιο που θα σπείρει το κακό.

Bonus: Λέων

Οι Λέοντες θα κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή που θέλουν. Το κακόβουλο μυαλό τους μπορεί να σκεφτεί διάφορους τρόπους για να παίξουν βρώμικα και να πετάξουν τους αντιπάλους τους στη λάσπη, με απόλυτα καταστροφικό τρόπο. Οι Λέοντες δεν θα χάσουν καμία πιθανότητα να γίνουν διάσημοι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δολοφονήσουν κάποιον.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share