Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

27 Σεπτεμβρίου 2022 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι η ιδανική δουλειά για εσάς βάσει του ζωδίου σας

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με αρκετή άνεση! Διεκπεραιώνεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, που μέχρι τώρα σε κούραζαν!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, λόγω της Νέας Σελήνης στον Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις σωστά την καθημερινότητά σου! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται διασκέδαση και καλή φήμη, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε βιαστικά λάθη!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο φιλικό για σένα, ζώδιο του Ζυγού, σου δίνει την δυνατότητα την σημερινή ημέρα, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου και να κοινωνικοποιηθείς! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται οικογενειακή εύνοια, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε έπαρση και απληστία!

ζωδια-σημερα-προβλεψεισ-27-9

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, τύχη θα έχεις σήμερα σε κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα! Θα μπορέσεις να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς, να περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις ακριβώς με τον τρόπο που θες! Ευνοείσαι επίσης, για ταξίδια, συναντήσεις και γενικά μετακινήσεις!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα ανακτάς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! Με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την πραγματική σου αξία σου και κερδίζεις με ευκολία αυτό που θες! Βελτιώνεις και εξομαλύνεις οικογενειακές σχέσεις και πιθανόν να σε απασχολήσει την σημερινή ημέρα και θέματα που αφορούν το σπίτι ή κάποιο ακίνητο!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, χωρίς όμως υπερβολικές απαιτήσεις! Ευκαιρίες θα έρθουν, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής, για να αλλάξεις ριζικά κάθε τι που σε ενοχλεί και κυρίως μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις, νέα, μετακινήσεις και συναντήσεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα την διάθεση σου, αποκαθιστώντας την ψυχική ηρεμία και την σιγουριά σου με τον πιο όμορφο τρόπο! Το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε απαλλάσσει, από δύσκολες και τοξικές καταστάσεις και σχέσεις! Παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα όλα βελτιώνονται και έρχονται πολλές επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα! Θα έχεις σίγουρα χαρά και καλοπέραση στους φιλικούς σου κύκλους και επιπλέον, κάνεις θετικές αλλαγές στην ζωή και στην καθημερινότητα σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πρέπει να δράσεις παρασκηνιακά με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, για να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς, μέσα από το περιβάλλον σου! Επωφελείσαι, ανακαλύπτοντας κρυφές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός, στο έπακρο!

ζωδια-σημερα-προβλεψεισ-27-9

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, μπορείς να αναμένεις άπειρες ευκαιρίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις υψηλούς στόχους, με ευκολία! Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης ευνοούνται πολύ, όπως και θέματα εξωτερικού, ταξιδιών και μετακινήσεων!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, βρίσκεις λύσεις σε αρκετά από τα θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Αποκαλύψεις, σε βοηθούν να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά με σύνεση και ωριμότητα!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, το θετικό για εσένα Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και συναναστροφών! Θα πάρεις χαρά από συζητήσεις, μετακινήσεις, συναντήσεις, νέα και ειδήσεις την σημερινή ημέρα και οι επαφές σου, είναι εκείνες που θα σου δώσουν ουσιαστική ευχαρίστηση!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share