Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Χαράς ευαγγέλια από τη Βάσια Μαυράκη: Σε πελάγη ευτυχίας αυτά τα ζώδια μέχρι το τέλος του 2023!

Εξαιρετικά τα νέα από την αστρολόγο

26 Σεπτεμβρίου 2022 12:33
Χαράς ευαγγέλια από τη Βάσια Μαυράκη: Σε πελάγη ευτυχίας αυτά τα ζώδια μέχρι το τέλος του 2023!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαράς ευαγγέλια έφερε η Βάσια Μαυράκη, η οποία βλέπει εξαιρετικά ευχάριστες εξελίξεις για αρκετούς από εμάς, με προοπτική μάλιστα όλα να πηγαίνουν... δεξιά έως το τέλος σχεδόν του επόμενου έτους.

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ για την Νέα Σελήνη, που βρίσκεται στις δύο μοίρες του Ζυγού, κάτι που σημαίνει νέα ξεκινήματα και μια πραγματική ευκαιρία για μια καινούργια αρχή σε όλα τα «μέτωπα», φέρνοντας όμορφες στιγμές, με τον Κώστα Λεφάκη πάντως να προκαλεί αναστάτωση.

Οι... τυχεροί μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή

Διανύουμε, λοιπόν, μια καλή περίοδο ακόμη κι αν ο Ερμής είναι ανάδρομος. Από τη στιγμή, όμως, που η Σελήνη και ο Ήλιος είναι σε πλήρη επαφή, μας δίνεται μια πρώτη γεύση για όταν ο Ερμής έρθει σε ορθή πορεία, επιστρέφοντας στην κανονικότητα.

Τα ακόμη καλύτερα θα ζήσουν, ωστόσο, όσοι έχουν γενέθλια σήμερα (26/9). Κι αυτό, επειδή θα πάρουν... προίκα μαζί τους αυτή την Νέα Σελήνη και μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν αυτά τα νέα ξεκινήματα, ολοκληρώνοντας παράλληλα μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη όσα θέματα έχουν ξεκινήσει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share