Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Κακά μαντάτα για όσους γεννήθηκαν το μήνα...: Αuτό είvαι το πιο άτυχο ζώδιο

Η σειρά κατάταξης στην… ατυχία

26 Σεπτεμβρίου 2022 12:28
Κακά μαντάτα για όσους γεννήθηκαν το μήνα...: Αuτό είvαι το πιο άτυχο ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πιο άτυχο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θα πρέπει να αλλάξει κάποια μοτίβα συμπεριφοράς, προκειμένου να μπορέσει να επηρεάσει την τύχη του προς το καλύτερο.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Ανεμοστρόβιλος» από Κώστα Λεφάκη: Αναστάτωση για Δίδυμους, Λέοντες και...

Ποιο είναι το πιο άτυχο ζώδιο

Ας δούμε λοιπόν το πιο άτυχο, το πιο τυχερό ζώδιο και πού κατατάσσονται τα υπόλοιπα μέλη του ζωδιακού κύκλου.

Το πιο άτυχο είναι ο Σκορπιός. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος συνδέεται με την τραγωδία και τα τραυματικά μαθήματα ζωής.

Κακά μαντάτα για όσους γεννήθηκαν το μήνα...: Αuτό είvαι το πιο άτυχο ζώδιο

Ωστόσο, οι Σκορπιοί έχουν ένα μοναδικό «ταλέντο» να εκμεταλλεύονται τις προκλήσεις και τις δυσκολίες για να ευημερήσουν πάνω σε αυτές, μεταμορφώνοντας έτσι την «ατυχία» τους σε τύχη.

Αντιθέτως, το πιο τυχερό ζώδιο είναι ο Τοξότης. Με κυρίαρχο πλανήτη το Δια, που συνδέεται με την καλή τύχη, τη γενναιοδωρία και την αφθονία, η ζωή είναι για τον Τοξότη ένα σεντούκι γεμάτο θησαυρούς, ανεκτίμητες εμπειρίες και περιπέτειες. Η φιλοπερίεργη φύση του συνδυάζεται με την αισιοδοξία και τη θετική σκέψη, καθώς έχει την τάση να βλέπει την καλή πλευρά σε ό,τι συμβαίνει.

Τα υπόλοιπα ζώδια, από το πιο τυχερό μέχρι το πιο άτυχο, είναι Αιγόκερως, Λέων, Ταύρος, Ιχθύς, Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Δίδυμοι, Παρθένος και Καρκίνος.

«Χτυπά» το πορτοφόλι η Λίτσα Πατέρα: Ραγδαίες αλλαγές στα οικονομικά για αυτό το ζώδιο

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μια φορά «χτυπά» τα οικονομικά, καθώς μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στα προσωπικά μας, ωστόσο χρειάζεται να δώσουμε «βάρος» και σε αυτό το κομμάτι, όπως επισημαίνει και η Άση Μπήλιου.

Οι αλλαγές θα είναι ραγδαίες για όλα τα ζώδια, μα κάποια θα έχουν πολλαπλά «μέτωπα».

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα προλογίζει σημαντικές αλλαγές έρχονται στον τομέα των προσωπικών σας. Με αφετηρία την σημερινή μέρα, ένας κύκλος στα αισθηματικά σας κλείνει και ένας νέος αρχίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Νέα Σελήνη στον τομέα της εργασίας (υγεία) είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών που έρχονται σε αυτόν. Ένα κεφάλαιο κλείνει, ενώ ένα νέο ξεκινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα δείχνει πως μια κατάσταση ολοκληρώνεται και περνά σε ένα επόμενο, καλύτερο στάδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού είναι ένας δείκτης σημαντικών αλλαγών σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αφορούν αυτούς τους τομείς.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείτε τις ιδέες σας στο περιβάλλον σας, αλλά και η αλληλεπίδρασή σας με αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον τομέα των οικονομικών σας σήμερα η Νέα Σελήνη και είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών στο πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ

Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, έτσι καταστάσεις φθαρμένες που ίσως σας πόνεσαν κλείνουν τον κύκλο τους, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη δείχνει πως κάποια παρασκηνιακή δράση, είτε δική σας, είτε τρίτων τελειώνει επεισοδιακά, ενώ καταστάσεις που σας πόνεσαν, κλείνουν οριστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο φιλικό σας κύκλο, σε ομάδες στις οποίες συμμετέχετε ή συλλογικές δράσεις με τις οποίες ασχολείστε ενδέχεται να υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές, με την Νέα Σελήνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα προοικονομεί σημαντικές αλλαγές στην εργασία-καριέρα. Ένα κεφάλαιο κλείνει, και ένας νέος κύκλος αρχίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται σημαντικές αλλαγές, αφού καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, τελειώνουν και δίνουν την θέση τους σε νέες θετικότερες.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται αλλαγές σε οικονομικά τρίτων αλλά και στα βαθιά σας συναισθήματα, το αξιακό σας σύστημα και την επαφή σας με την ύλη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share