Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Φωτιά και λαύρα» η Άση Μπήλιου: «Καυτές» ερωτικές στιγμές στην είσοδο του Οκτωβρίου για Ταύρους, Παρθένους και...

Θα γίνουν... πραγματάκια

26 Σεπτεμβρίου 2022 07:34
«Φωτιά και λαύρα» η Άση Μπήλιου: «Καυτές» ερωτικές στιγμές στην είσοδο του Οκτωβρίου για Ταύρους, Παρθένους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου φαίνεται πως... ανάβει την φλόγα για τα ζώδια, τονίζοντας πως η είσοδος στον Οκτώβριο, που πραγματοποιείται σιγά σιγά, θα φέρει κρίσιμες στιγμές στα ερωτικά μας ζητήματα.

Αυτή την εβδομάδα διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου και θα πάρουμε και μια μικρή γεύση από τον μήνα Οκτώβριο. Στις 26/09/2022 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ένα φεγγάρι το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τις ανάγκες και τα θέλω μας και να κάνουμε μια επανεκκίνηση στις σχέσεις μας και στην αισθηματική μας ζωή.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, επομένως τώρα καλούμαστε να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες που είχαν διαταραχθεί και να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα. Ωστόσο, η αντίθεση που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Δία μάς υπενθυμίζει ότι πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές και ότι πρέπει να έχουμε σύνεση και μέτρο σε ό,τι κάνουμε. Άλλωστε ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και το διάστημα αυτό δεν είναι κατάλληλο για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή για να δώσουμε μια οριστική απάντηση σε κάποιον.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share