Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

26 Σεπτεμβρίου 2022 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποιά είναι η ιδανική δουλειά για εσάς βάσει του ζωδίου σας

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο του Ζυγού, σηματοδοτεί θετικές αλλαγές, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε εγωκεντρικές συμπεριφορές στις συναναστροφές σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, λόγω της Νέας Σελήνης στον Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις σωστά την καθημερινότητά σου! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται διασκέδαση και καλή φήμη, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε βιαστικά λάθη!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο φιλικό για σένα, ζώδιο του Ζυγού, σου δίνει την δυνατότητα την σημερινή ημέρα, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου και να κοινωνικοποιηθείς! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται οικογενειακή εύνοια, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε έπαρση και απληστία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, υπόσχεται βελτίωση στην οικογένεια και στο σπίτι! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται εύνοια στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε γκρίνια και μουρμούρα!

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού, η οποία σου σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, συνομιλίες και γνωριμίες! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται σταθερότητα και σιγουριά, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε επικοινωνιακά λάθη!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, επαναφέρει την αυτοεκτίμηση σου και την σιγουριά στην ζωή σου! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται χαρούμενα νέα και εκπλήρωση επιθυμιών, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε πείσμα και κτητικότητα!

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά τον πρωταγωνιστή της ημέρας και υπόσχεται μεγάλες ευκαιρίες κάθε είδους και πολλά νέα ξεκινήματα! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται ψυχολογική ηρεμία, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε εγωισμό και απαιτητικότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα, στο ζώδιο του Ζυγού, σε ωθεί να ακούσεις την καρδιά και την διαίσθηση σου, ώστε να πετύχεις στόχους! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται όμορφες στιγμές με φίλους, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε λάθος παρασκηνιακές ενέργειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Ζυγού, αποτελεί μια ευκαιρία για εσένα, να κοινωνικοποιηθείς και να απολαύσεις φιλικές συναναστροφές! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται καλή κοινωνική εικόνα και φήμη, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε προκλητικές συμπεριφορές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Ζυγού, είναι ιδανική για δράσεις, που θα σου προσφέρουν υπόσταση, καλή φήμη και κύρος, αγαπητέ Αιγόκερε. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται τύχη και επίτευξη στόχων, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε δογματικές συμπεριφορές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
H Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Ζυγού, είναι άκρως τυχερή για σένα, φίλε Υδροχόε! Διευρύνεις τους ορίζοντες σου, έχεις ευχάριστες κοινωνικές επαφές και πραγματοποιείς ευχάριστες μετακινήσεις! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται θετικές αποκαλύψεις, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε επιπόλαιες συμπεριφορές!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ζυγό, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις την πειθώ και την διορατικότητα σου, εποικοδομητικά! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ανάδρομο Ερμή, υπόσχονται λύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ η Αντίθεση Ήλιου-Δία σε ωθεί σε καχύποπτες συμπεριφορές!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share