Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η Αφροδίτη «τσακώνεται» με τον ανάδρομο Ποσειδώνα: Αστρολογική βόμβα για τα 12 ζώδια!

Μεγάλη προσοχή!

24 Σεπτεμβρίου 2022 16:42
Η Αφροδίτη «τσακώνεται» με τον ανάδρομο Ποσειδώνα: Αστρολογική βόμβα για τα 12 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε επιτέλους ΣΚ, το τελευταίο του Σεπτέμβρη, ίσως και το πιο μυστήριο όλων των εποχών, από συναισθηματικής άποψης!

Το ΣΚ αυτό 24/09 - 25/09, έχουμε μια Αφροδίτη που «τσακώνεται» με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, έχουμε έναν Ερμή που επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου, έχουμε έναν Δία ανάδρομος και αυτός που φέρνει την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο! Και κάπου ανάμεσα σε αυτές τις τόσο παράξενες φάσεις του σύμπαντος, προκύπτει και μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό 25/09!

Αντιλαμβάνεστε πως δεν υφίσταται καμία νέα αρχή, τα πλάνα μπαίνουν στην άκρη για λίγο και αποφεύγουμε τις αλλαγές ή τις αγορές, γιατί τζίφος η υπόθεση! Εννοείται πως με τόσους ανάδρομους πλανήτες, τα πράγματα πηγαίνουν προς τα πίσω, ή παραμένουν στάσιμα, αλλά να υποθέσω πως από τις 03/10 και μετά, θα αλλάξει το σκηνικό και θα πάρουμε μια μικρή ανάσα!

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού (25/09), θα μπορούσε ως μεμονωμένο αστρολογικό γεγονός, να βοηθήσει σε θέματα σχέσεων. Να σταματήσουν οι τσακωμοί, να προκύψουν όμορφοι διάλογοι, η επικοινωνία να έχει ουσία και να προκαλεί όμορφα συναισθήματα. Βοηθά στο να γίνουμε πιο κοινωνικοί, να βολτάρουμε πιο συχνά, να φλερτάρουμε με απίστευτα ρομαντική διάθεση. Καιρός δηλαδή για αγάπες και λουλούδια είτε με παλιές υπάρξεις, είτε με νέες!
Όμως με τόσους ανάδρομους πλανήτες και με έναν «έξαλλο» Ποσειδώνα, προς το παρόν και έναν «ύπουλο» Πλούτωνα, όλα αυτά αλλάζουν χρώμα, το φόντο είναι σκοτεινό και το μυαλό μας είναι θολό και πω πω πω πω!

Εντάξει υπομονή, οι μέρες φεύγουν γοργά, ο Οκτώβρης έρχεται, μέχρι να γεμίσει το Φεγγάρι έχουμε δυο βδομαδούλες, γεμάτες από ευκαιρίες και ευτράπελα! Καιρός να παλέψουμε για τις σχέσεις μας, ο σκοπός είναι να αγαπήσουμε, να μονιάσουμε, να τα βρούμε κάπου στη μέση!

Βέβαια, η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, φέρνει εκείνες τις δεύτερες τις σκέψεις, εκείνες τις δεύτερες ευκαιρίες, που σημαίνει πως όποιος αληθινά αγαπά κάποιον, θα βρει τον τρόπο για να τον πλησιάσει, για να του εκφράσει τα συναισθήματά του, για να εκπληρώσει τους πόθους του, για να βρει αυτό που έψαχνε όλη του τη ζωή!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share