Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Παλίρροια" από τον Κώστα Λεφάκη - Προσοχή για Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου

24 Σεπτεμβρίου 2022 13:04
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα φέρνει ένταση και κρίση στις ερωτικές σχέσεις, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, με τον αστρολόγο να κρούει το καμπανάκι σε Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια. Την ίδια στιγμή, μαύρο σαββατοκύριακο προβλέπει η Άση Μπήλιου.

Κριός

Η μέρα σας βοηθά να οργανώσετε μια κοινωνική συναναστροφή και να βρεθείτε με αγαπημένους ανθρώπους. Θα προηγηθεί όμως μια μικρή δόση ταλαιπωρίας στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αποφύγετε αντιθέσεις που δεν συμφέρουν και ελέγχετε παράλληλα και τις έκτατες δαπάνες να μην περάσουν το επιτρεπτό όριο.

Δίδυμοι

Αισθηματικά είναι συμπαθητικά τα πράγματα αλλά όχι όσο θα θέλατε, αποφύγετε συναναστροφές που θα σας εκνευρίσουν. Μην πιέζεστε να κάνετε ένα ταξίδι αν δεν μπορείτε να καλύψετε το κόστος του.

Καρκίνος

Σήμερα κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά καθώς η μέρα σας βοηθά να ζήσετε ένα είδος εξιλέωσης προσωπικής και να βρείτε ένα καλύτερο τρόπο συνεννόησης με τον σύντροφό σας

Λέων

Αυτές τις μέρες μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό και παράλληλα ένα προγραμματισμό για τις επόμενες κινήσεις σας. Η Αφροδίτη επηρεάζει τις οικονομικές σας συναλλαγές.

'Παλίρροια' από τον Κώστα Λεφάκη - Πρσοχή για Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια

Παρθένος

Η Αφροδίτη σας βοηθά να πραγματοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες και να πετύχετε αυτά που θέλετε. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα και αποφασιστικά.

Ζυγός

Μην κρατήσετε επιθετική διάθεση ενώ η θετική εκδοχή σκέψης θα σας βοηθήσει να επιτύχετε στόχους. Αισθηματικά χρειάζεται να συμπεριφερθείτε ευέλικτα.

Σκορπιός

Αποφύγετε πείσματα και ιδιοτροπίες. Οι αλλαγές και οι ανατροπές θα είναι συχνές, οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή ενδιαφέρουσες, οι προτάσεις που θα δεχτείτε πολλές.

Τοξότης

Ενδιαφέρουσα μέρα η σημερινή όπου τονίζει την κοινωνικότητα γύρω σας και σας βοηθά να πετύχετε αρκετές από τις επιδιώξεις σας. Μπορείτε να συνδυάστε το τερπνό με το ωφέλιμο, το σκόπιμο με το ευχάριστο!

Αιγόκερως

Κάντε την σωστή επιλογή. Συναισθηματικά το διάστημα παραμένει μεταβατικό και η εκδοχή μιας μετακίνησης είναι μεγάλη. Οι ανάγκες σας δεν θα καλυφτούν όλες και η διαχείριση του χρήματος πρέπει να είναι προνοητική.

Υδροχόος

Η μέρα έχει ένα δυνατά συναισθηματικό χαρακτήρα και λόγω της φύσης της αλλά και λόγω των εξελίξεων που θα βιώσετε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό.

Ιχθύες

Φανείτε βιρτουόζοι του αυτοσχεδιασμού. Αποφύγετε προκλήσεις στην εργασία ενώ στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή φανείτε διπλωμάτες και καθησυχαστικοί.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share