Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Αναταραχή» από τη Λίτσα Πατέρα για Κριούς, Ταύρους, Λέοντες και…

Οι ημερήσιες (24/9) προβλέψεις της αστρολόγου

24 Σεπτεμβρίου 2022 09:40
«Αναταραχή» από τη Λίτσα Πατέρα για Κριούς, Ταύρους, Λέοντες και…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περίεργες καταστάσεις αναμένεται να έρθουν για συγκεκριμένα ζώδια σύμφωνα με όσα αναφέρει η Λίτσα Πατέρα, με τις μέρες αυτές να χρειάζονται υπομονή και προσοχή, καθώς τα πράγματα θα ταλαιπωρήσουν κι άλλο κάποιους ανθρώπους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γνωστή αστρολόγος, καλό είναι να μην κάνουμε όσα θα μας θέσουν σε κίνδυνο, με την Άση Μπήλιου επίσης να βλέπει δύσκολες στιγμές.

λιτσα-πατερα-ζωδια-προβλεψεισ-24-9

Αναλυτικά, οι ημερήσιες (24/9) προβλέψεις της γνωστής αστρολόγου:

♈️ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Πλέον βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, πλέον που ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο!

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πλέον ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

♌️ΛΕΩΝ
Ξεκίνησε μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Ερμή.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο Ερμής επέστρεψε ανάδρομος στο ζώδιό σας.

♎️ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συναντιέστε στο εξής με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στην Παρθένο.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ πλέον ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά...

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Πλέον ο Ερμής πέρασε ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα...

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share