Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

24 Σεπτεμβρίου 2022 06:45
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η ιδανική δουλειά ανάλογα με το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πιέζεσαι από τα πολλά καθήκοντά σου και τις αυξημένες υποχρεώσεις σου! Προσπάθησε να μην κατηγορείς και κατακρίνεις τους άλλους με το παραμικρό, ώστε να μην εκτεθείς! Φρόντισε λοιπόν, να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να μην επικεντρώνεσαι μόνο στους τρίτους!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να αναδείξεις όλα σου τα ταλέντα και να προβάλλεις επιτυχώς τον εαυτό σου και την λάμψη σου! Ωστόσο εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους, κυρίως αν συμπεριφερθείς ανώριμα, επιπόλαια και με έπαρση! Πέρασε όμορφα σήμερα, αλλά προσπάθησε να παραμείνεις προσγειωμένος!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα που η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν Αντίθεση, οφείλεις να είσαι προσγειωμένος και προσεκτικός, κυρίως όσον αφορά τις εκτιμήσεις και τις δράσεις σου σε σπίτι και οικογένεια! Θα πρέπει να αναμένεις σύγχυση στο συγγενικό σου περιβάλλον και οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, καλύτερα να αποφύγεις νέα ξεκινήματα, σοβαρές συζητήσεις και οπωσδήποτε να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και μην κάνεις βιαστικές εκτιμήσεις, βασιζόμενος μόνο σε μεγάλα λόγια του αέρα!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου;

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα εξαιτίας της κόντρας την Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα αισθανθείς σίγουρα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, όπως και τα υλικά σου αγαθά! Θα πρέπει να αναμένεις προβλήματα σε δράσεις και συναναστροφές, κυρίως ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις! Κάποια γεγονότα επίσης, θα μειώσουν την αυτοεκτίμηση σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πιθανόν να προσγειωθείς απότομα την σημερινή ημέρα και να πρέπει να βιώσεις απογοητεύσεις, μετά από συγκυρίες, συναναστροφές και γεγονότα! Οφείλεις να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην απομυθοποιήσεις καταστάσεις και πρόσωπα, που θα σε πληγώσουν!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου και τα όνειρα σου! Επιπλέον, θα επαναφέρει φοβίες, αβεβαιότητες, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ανασφάλειες! Τέλος, καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα να αποφύγεις παρασκηνιακές δράσεις!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με την σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα πρέπει να παλέψεις με νύχια και με δόντια, ώστε να μην χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα! Ο φιλικός τομέας, σου επιφυλάσσει απομυθοποιήσεις και απογοητεύσεις! Επιπλέον, φρόντισε και εσύ από την πλευρά σου, να αποφύγεις κουτσομπολιά και ψέματα, που αφορούν φίλους!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αλλά τελικά δεν ανταπεξέρχεσαι όπως πρέπει σε υποχρεώσεις και διαπροσωπικές συναναστροφές! Δώσε την απαραίτητη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στην οικογένεια και την κοινωνική σου εικόνα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συζητήσεις και επαφές! Να θυμάσαι πως σήμερα, πρέπει να αποφύγεις ανωριμότητα και επιπολαιότητα, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Συναναστροφές, ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς άμεσα να αναγνωρίσεις! Μεγάλη προσοχή και στις μετακινήσεις σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται την σημερινή ημέρα, να παρασυρθείς σε αγορές, για τις οποίες αργότερα να μετανιώσεις! Επιπλέον, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ουτοπία!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η κόντρα την Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε αφορά άμεσα και θα φέρει σίγουρα σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Το θολό τοπίο της σημερινής ημέρα, θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και θα πρέπει να αναθεωρήσεις αρκετές από τις συναναστροφές σου! Ασυνεννοησία, εξαπάτηση και δυσπιστία, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share