Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τα κρυφά ραντεβουδάκια της Αφροδίτης, by MagicF’Ariel..

Δώστε βάση!

23 Σεπτεμβρίου 2022 09:39
Ζώδια: Τα κρυφά ραντεβουδάκια της Αφροδίτης, by MagicF’Ariel..
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες παλεύω με τα θηρία, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, μοιράζει όντως εκπλήξεις, αμέτρητες και όχι δεν είναι καθόλου ευχάριστες, προς το παρόν! Πέρασα από σαράντα κύματα για να καταφέρω να γράψω κάτι λίγα για τα ερωτικά των ζωδίων, μιας που η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, τελευταίες ημέρες του μήνα, έχει όρεξη για κρυφά ραντεβουδάκια, είναι γεμάτη η ατζέντα της!

Το πρώτο ραντεβού ήταν με τον Ουρανό, στις 20/09! Η Γη κουνήθηκε, τραντάχτηκε το σύμπαν όλο, που λέει ο λόγος, μιας που απρόβλεπτα προέκυψαν συναντήσεις, τηλεφωνήματα, μαντάτα ίσως υπερβολικά εξωφρενικά; Τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ένιωσαν μια ένταση, στα ξαφνικά! Το ευχάριστο σενάριο είναι ένας έρωτας, μοιραίος, συγκλονιστικός, από εκείνους που μόνο στις ταινίες υπάρχουν! Το παράξενο σενάριο είναι τα ερωτικά καβγαδάκια, έτσι για το πικάντικο της ιστορίας. Τα μπουρίνια της ζωής που φτιάχνουν τα πάθη, εκείνα που χαράζουν τις ψυχές..

Στις 24/09 η Αφροδίτη έχει ραντεβού με τον Ποσειδώνα! Με το ζόρι παρακαλώ πολύ, μιας που θυμωμένη θα τον συναντήσει και εκείνος επειδή είναι άτιμος, θα φροντίσει να τη ζαλίσει τόσο πολύ, σε σημείο να ξεχάσει και το όνομά της. Να φανταστώ θα την πάει βαρκάδα, θα σηκώσει τίποτα κύματα και η Θεά αφού ψιλό «θαλασσοπνιχτεί» θα τη ξεβγάλει σε μια αμμουδιά.. πω πω πω! Αυτό και αν είναι εμπειρία ζωής! Οπότε μιας που την έσωσε, ας του δώσει ένα φιλάκι! Μέρα λοιπόν που ο έρωτας από τη μια θα φαντάζει σαν κάτι πέρα για πέρα μαγικό και από την άλλη πέρα για πέρα δραματικό! Θολωμένη η σκέψη για τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες! Η αγάπη και το μίσος μια αιώνια διαμάχη μεταξύ των ερωτευμένων! Να μια ερωτική, δραματική ταινία μικρού μήκους για κάποιες ψυχές εκεί έξω! Καρδούλες και βελάκια.. αυτά κάνει ο έρωτας, μας επιστρέφει στα εφηβικά μας τα χρόνια!

Δυο μέρες μετά στις 26/09 έχει διπλό ραντεβού, μια με Ερμή και μια με τον Πλούτωνα! Μέρα πολύ περίεργη, τα συναισθήματα θα φουντώσουν, ο έρωτας θα χτυπήσει κόκκινο, όμως δε θα εκφραστεί σωστά και κάπως έτσι θα ξεκινήσουν τα παρατράγουδα! Φλερτ θα προκύψουν μεταξύ ατόμων που ίσως και να μην πρέπει, ακόμα μια καλή κουβέντα ή ένα χαμόγελο μπορούν να ληφθούν λανθασμένα, πάντως οι ζαβολιές και οι αταξίες έχουν την τιμητική τους. Μέρες που τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι θα αποζητήσουν ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μπορεί και να το συναντήσουν τυχαία, πολλά συναισθήματα ανακατεμένα, δίχως καμία λογική εξήγηση! Εδώ θα χρειαστεί γερό στομάχι, γερή ψυχή και δύναμη γενικώς, γιατί κάποιες σχέσεις μόνο την καταστροφή φέρνουν!

Και επειδή όλοι οι πλανήτες είναι ανάδρομοι, πλην της Αφροδίτης, ένα ταξίδι στο παρελθόν θα γίνει και αφορά κατά την ταπεινή μου άποψη όλους εμάς! Κάποιοι μπορεί να το περάσουν το γεγονός όπως τα ψιλά τα γράμματα, κάποιοι όμως θα πάθουν ντουβρουντζά! Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τις παλιές αγάπες, κάποιοι ακόμα φλέγονται για αυτές, οπότε οτιδήποτε και αν συμβεί, έχει να μας φανερώσει πολλά και διάφορα.

Η Αφροδίτη και τα κρυφά της τα ραντεβουδάκια..

Και εμείς χορεύουμε γύρω από τη φωτιά.. αλλά και μέσα σε αυτή..!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share