Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

23 Σεπτεμβρίου 2022 06:49
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η ιδανική δουλειά ανάλογα με το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, ευνοεί συνεργασίες, διαπροσωπικές σχέσεις και σημαντικές συναναστροφές, οι οποίες βελτιώνονται στο έπακρο, λόγω των δικών σου ταλαντούχων εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου, αγαπητέ Κριέ! Απολαμβάνεις την ημέρα και δίνεις τέλος στην μοναξιά!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα, φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό! Οφείλεις τώρα να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου και να πεις ναι, στην οργάνωση και τον προγραμματισμό!

Δίδυμος

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό! Καλή ημέρα η σημερινή για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες! Πέρασε όσο πιο όμορφα την σημερινή ημέρα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια! Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι ή σε μία υπόθεση με ακίνητα. Η θαλπωρή του σπιτιού, θα σου δώσει αρκετή χαρά, αλλά κυρίως ηρεμία σήμερα!

ζώδια χάρτης

Λέων

Την σημερινή ημέρα, μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις, φίλε Λέοντα! Είσαι κοινωνικός, συμπαθής και δημοφιλής και με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, θα έχεις σίγουρα ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια και γείτονες!

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, η Σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να συνομιλείς μόνο με άτομα που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς επάνω τους! Μία επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή και επιμονή, από μέρους σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα, με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στο δικό σου Ζώδιο, έχεις τύχη σε κοινωνικές επαφές, έχεις ευχάριστες συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα! Επιπλέον, μπορείς να απολαύσεις και χαρμόσυνες μετακινήσεις! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα διευρύνει τους κοινωνικούς σου κύκλους!

Σκορπιός

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, οφείλεις να ηρεμήσεις και να αναγνωρίσεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την καθημερινότητα σου! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις στόχους, αλλά και να βρεις τρόπο, ώστε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου!

Τοξότης

Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Τοξότη! Η Σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, σε ωθεί να βρεις τρόπους, ώστε να ενισχύσεις και να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και περιζήτητος!

Αιγόκερως

Σήμερα οφείλεις να αποδείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου Αιγόκερε! Εκμεταλλεύσου την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, ώστε να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και της φήμη σου! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, ανανεώνεσαι κοινωνικά και κερδίζεις και πάλι αισιοδοξία και διάθεση για αλλαγή και ψυχαγωγία! Μπορείς σήμερα να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για εκδρομές, εξόδους και ταξίδια! Είσαι οξυδερκής, ευχάριστος, δημοφιλής και πολύ αγαπητός!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό, σε καθιστούν ιδιαίτερα ικανό να διαβάζεις τις προθέσεις και τις σκέψεις των συνομιλητών σου! Με όπλα το ένστικτό σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεσαι, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share