Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Συννεφιασμένη» η Λίτσα Πατέρα: «Βαρύ» το κλίμα στα οικονομικά για Κριούς, Καρκίνους και άλλο ένα ζώδιο

Καλό είναι να μην κάνουμε πολλά...

22 Σεπτεμβρίου 2022 10:05
«Συννεφιασμένη» η Λίτσα Πατέρα: «Βαρύ» το κλίμα στα οικονομικά για Κριούς, Καρκίνους και άλλο ένα ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Συννεφιές» θα έρθουν για τα ζώδια σύμφωνα με όσα αναφέρει η Λίτσα Πατέρα, με τις μέρες αυτές να χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό, καθώς οι καταστάσεις θα μας ταλαιπωρήσουν κι άλλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γνωστή αστρολόγος, καλό είναι να μην κάνουμε πολλά πράγματα, που θα μας θέσουν σε κίνδυνο, με την Άση Μπήλιου επίσης να βλέπει δύσκολες στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Τα προσωπικά σας σήμερα έχουν μια κάποια… συννεφιά, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές, ενώ τα οικονομικά ακόμα παιδεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζουν κάποια θέματα σπιτιού να σας κουράζουν, και θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή με τον μικρότερο παράγοντα ρίσκου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες συζητήσεις σήμερα ενδεχομένως να μην αποδώσουν όπως θα θέλατε, αλλά το πρόσημο είναι θετικό στο τέλος. Προσοχή στο παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα κινείται στο ίδιο κλίμα με την χθεσινή, καθώς ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας απασχολεί. Μην καβγαδίσετε με φίλους.

ΛΕΩΝ

Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος, ενώ οι άλλοι πιθανώς να σας κουράζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γίνονται σχόλια πίσω από την πλάτη σας και φροντίστε να μην δίνετε λαβές. Γενικότερα, σήμερα θέλετε να ξεφύγετε από κάτι που σας δυσκολεύει.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το βραδάκι προσπαθείτε να προωθήσετε στόχους, ωστόσο φροντίστε να επενδύσετε σωστά τον κόπο και τον χρόνο σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται και για το πιο… ανέμελο διάστημα, ωστόσο μπορείτε να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δεν έχετε… συνέπειες σε περίπτωση που κάνετε κάποια «γκάφα», θα πρέπει όμως να προσέχετε να μην τάζετε πράγματα που δεν θα τηρήσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οφειλές ή γενικά οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις πιθανώς να μην προχωρούν όπως είχατε υπολογίσει. Δείτε βαθιά και ουσιαστικά τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ωστόσο πλέον δεν… «χαρίζετε κάστανα» σε κανέναν! Οι σχέσεις σας λοιπόν στο μικροσκόπιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν ανήκετε σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, ίσως να μην είστε τόσο αποδοτικοί, ενώ κάποιες υποχρεώσεις ίσως μοιάζουν με… αγγαρεία!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share