Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

22 Σεπτεμβρίου 2022 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η ιδανική δουλειά ανάλογα με το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, ετοιμάσου για χαρά, λάμψη κα δημιουργικότητα! Έχεις μία χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και άπλετο κέφι, γεγονός που σε κάνει περιζήτητο κοινωνικά. Κατάλληλη ημέρα για εξόδους, ψυχαγωγία, καλοπέραση, επαφές και απολαύσεις κάθε είδους!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, ήρθε η ώρα να βελτιώσεις και κυρίως να εξομαλύνεις τις προβληματικές οικογενειακές σου σχέσεις, με ήρεμη συζήτηση! Θα μπορέσεις αποτελεσματικά, να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Είσαι περισσότερο διαισθητικός και με το ενισχυμένο σου ένστικτο, καταφέρνεις να διαβάσεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου!

Δίδυμος

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα διαπιστώσεις πως εκφράζεσαι καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο και θα πετύχεις στόχους και σκοπούς, μέσα από ανταλλαγή μηνυμάτων! Επιπλέον, κοινωνικός περίγυρος, αδέρφια, μακρινοί συγγενείς και γείτονες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, την σημερινή ημέρα!

ζωδια-σημερα-22-9

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις να βρεις πρακτικές και σημαντικές λύσεις στα προβλήματα που εδώ και καιρό σε απασχολούν! Επικεντρώνεσαι στα κεκτημένα και τις αξίες σου και ασχολείσαι εξ ολοκλήρου, για την διατήρηση τους! Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις, θα είναι άπειρες και ίσως να έρθουν μέσα από ορισμένες νέες συνθήκες που θα προκύψουν!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα ενισχύσεις σημαντικά την αυτοπεποίθηση σου και επιπλέον, θα έχεις τον απαραίτητο δυναμικότητα και την κατάλληλη διάθεση, ώστε να κάνεις νέα ξεκινήματα και να πετύχεις στόχους! Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και γκρίνια, λόγω της τάσης σου για υπερβολική κτητικότητα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είσαι σίγουρα πιο διαισθητικός, αλλά ταυτόχρονα, έχεις και την ανάγκη να αφεθείς σε στιγμές μοναξιάς, προκειμένου να ανασυγκροτήσεις σχέσεις και δυνάμεις! Προσπάθησε έστω για σήμερα, να παραμείνεις στο παρασκήνιο και θα διαπιστώσεις, πως αν απομονωθείς, θα βρεις τις λύσεις που επιθυμείς!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ήρθε η κατάλληλη στιγμή, για να κοινωνικοποιηθείς, να ασχοληθείς με τις φιλίες σου και να αξιολογήσεις τις κοινωνικές σου συναναστροφές και τις τυχόν νέες γνωριμίες! Επιπλέον, με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους και σπουδαίους σκοπούς, γι’ αυτό μάθε να ακούς τις συμβουλές τους!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις την σημερινή ημέρα, να αξιολογήσεις και να οριοθετήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική σου ζωή και να βελτιώσεις κατά πολύ ορισμένες καταστάσεις, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα!

ζωδια-σημερα-22-9

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα δώσε τέλος στην ρουτίνα και την βαρεμάρα! Έχεις την ευκαιρία, αλλά και την απαραίτητη διάθεση να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να περάσεις πολύ όμορφα, μέσα από επαφές και συναναστροφές! Θα καταφέρεις να δρομολογήσεις μεγαλόπνοα σχέδια και να πετύχεις σπουδαίους στόχους!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, θα μπορέσεις την σημερινή ημέρα, να αντικρούσεις και ίσως, να νικήσεις έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή κάποιον ανταγωνιστή! Οι αποκαλύψεις σήμερα, λειτουργούν υπέρ σου και οι μάσκες πέφτουν! Αντιλαμβάνεσαι απόλυτα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα του περιγύρου σου και έτσι, ξέρεις πως να χειριστείς τις σχέσεις σου!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, ασχολείσαι με τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Θα καταφέρεις λοιπόν, να πετύχεις ισοτιμία, εξομάλυνση, δικαιοσύνη, βελτίωση κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη ημέρα η σημερινή, ώστε να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί και να τα βρείτε!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, ήρθε η ώρα, να διαπιστώσεις πως οι λεπτομέρειες, είναι πολύ σημαντικές για την ομαλή πορεία της καθημερινότητας σου! Κατάλληλη η σημερινή ημέρα, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να κόψεις κακές συνήθειες, να κάνεις ιατρικές εξετάσεις, να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα, να αρχίσεις βιταμίνες ή να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share