Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανασφάλεια από την Άση Μπήλιου: Ανατροπές σε όλα τα «μέτωπα» για Κριούς, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια

Η αστρολόγος προειδοποιεί

21 Σεπτεμβρίου 2022 08:27
Ανασφάλεια από την Άση Μπήλιου: Ανατροπές σε όλα τα «μέτωπα» για Κριούς, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου φέρνει μια μικρή... ανασφάλεια στα ζώδια, με την αστρολόγο να επισημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δούμε ανατροπές σε κάθε «μέτωπο».

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου 2022 στο ζώδιο του Ζυγού και μας ενθαρρύνει να δούμε με μεγαλύτερη προσοχή τις στενές μας σχέσεις και συνεργασίες και να βρούμε την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή μας. Και ενώ πάντα μια Νέα Σελήνη αποτελεί ευκαιρία για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, η συγκεκριμένη δεν μας επιτρέπει να νιώσουμε σιγουριά για ό,τι νέο επιχειρούμε, αφού ο Ερμής που παραμένει ανάδρομος δεν διευκολύνει τις εξελίξεις. Όμως εξυπηρετεί μια χαρά στο να κάνουμε μια αξιολόγηση στα πεπραγμένα μας, να ξανασκεφτούμε τις δεσμεύσεις μας και να προετοιμαστούμε για να τις ενδεχόμενες αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε σε σχέσεις και συνεργασίες για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν αυτό το διάστημα για να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν μας, να παρατηρήσουμε καλύτερα συμπεριφορές και αντιδράσεις, και μετά τις 2 Οκτωβρίου 2022 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία μπορούμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας, να τις ανακοινώσουμε και να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα μας, καθώς μέχρι τότε θα υπάρχει θολούρα και σύγχυση και ίσως τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας δεν είναι ξεκάθαρα. Η υπομονή, η βαθιά σκέψη και η εσωτερική δουλειά θα κάνουν θαύματα με αυτή τη Νέα Σελήνη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share