Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από τη Βάσια Μαυράκη: Τα 6 ζώδια που θα γνωρίσουν το μεγάλο έρωτα της ζωής τους

Πάρτε τη μεγάλη σας ευκαιρία

20 Σεπτεμβρίου 2022 14:01
«Βόμβα» από τη Βάσια Μαυράκη: Τα 6 ζώδια που θα γνωρίσουν το μεγάλο έρωτα της ζωής τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσια Μαυράκη στέλνει... ερωτικά μηνύματα προς τα ζώδια, τονίζοντας πως αρκετά εξ αυτών θα έχουν την ευκαιρία να ερωτευτούν «κεραυνοβόλα», έχοντας τη δυνατότητα να ορίσουν αυτά τη μοίρα τους.

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στο «Πρωινό» μας και ανέφερε πόσοι θα γνωρίσουν τον έρωτα χάρη στο τρίγωνο Ουρανού και Αφροδίτης, έχοντας τις επιλογές να αλλάξουν τη διαδρομή τους ή το μέσον προς αυτή, με τον Κώστα Λεφάκη να μας βάζει σε «ρώσικη ρουλέτα».

Είναι όλα γραμμένα: Αυτό είναι το άλλο σου μισό ανάλογα με το ζώδιό σου

Ζώδια: Ψάχνεις να βρεις το ταίρι σου, τον άνθρωπο με τον οποίο θα υπάρχει πλήρης ερωτική ταύτιση. Αναζητάς παντού τον έρωτα και όταν δεν τον βρίσκεις, νιώθεις άνθρωπος μισός και δυστυχισμένος. Η θέση της Σελήνης δηλώνει τις βαθύτερες συναισθηματικές μας ανάγκες.

Ποιο είναι το άλλο σου μισό ανάλογα με το ζώδιό σου;

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Είσαι παρορμητική, δυναμική, τολμηρή, αποφασιστική, διαχυτική. Δεν κρύβεις τα συναισθήματά σου, διψάς για εμπειρίες και περιπέτειες. Ρισκάρεις για να νιώσεις με πάθος και ένταση την ερωτική σου ζωή. Ενθουσιάζεσαι για νέες γνωριμίες και κυνηγάς το άτομο που ποθείς. Έχεις αυτοπεποίθηση και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εσένα. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου. Βέβαια, χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου και αναζητάς κάτι νέο. Θέλεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που να σου δίνει ελευθερία και να κρατά σε εγρήγορση το μυαλό και το κορμί σου. Αποφεύγεις το βάθος των συναισθημάτων ή δεν το αντέχεις.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Κριό, Λέοντα, Τοξότη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Θέλεις ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτοπροστατεύεσαι συναισθηματικά, δεν ρισκάρεις και αποφεύγεις τις εντάσεις. Είσαι αμυντική στην ασφάλειά σου, θέλεις να είναι όλα υπό έλεγχο. Δίνεσαι ολοκληρωτικά και κανείς δεν αμφισβητεί την τιμιότητα και τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου. Βρίσκεις το άλλο σου μισό χρησιμοποιώντας τη λογική σου. Θέλεις έναν άνθρωπο με καλή εμφάνιση και οικονομική ανεξαρτησία για να απολαμβάνετε μαζί τις ανέσεις. Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη. Έχεις πείσμα και επιμονή και είναι σίγουρο πως θα το βρεις.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω.

ζώδια ζευγάρι

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ

Είσαι επικοινωνιακή, άνθρωπος των Δημοσίων Σχέσεων, ευπροσάρμοστη. Τα συναισθήματά σου δεν έχουν βάθος, ούτε σταθερότητα, ούτε διάρκεια. Η διάθεσή σου παρουσιάζει εναλλαγές. Είναι μια χαρούμενη και επιφανειακή Σελήνη αυτή, που δύσκολα πέφτει σε κατάθλιψη. Ξέρεις να φιλτράρεις και να απομυθοποιείς το συναίσθημα. Ο έρωτας για εσένα είναι χαρά, διασκέδαση, δημιουργικότητα. Φλερτάρεις και προκαλείς θαυμασμό. Δεν είσαι πιστή, βαριέσαι εύκολα και αποφεύγεις τα διλήμματα. Γυρνάς εύκολα τη σελίδα όταν μια σχέση τελειώνει. Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να επικοινωνείς μαζί του και να είστε πάνω απ’όλα φίλοι, ένα άτομο που να μιλά στο μυαλό και μετά στην καρδιά.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Συναισθηματική νοημοσύνη, διαίσθηση και μνήμη είναι τα όπλα σου. Κολλάς με το παρελθόν, τα παιδικά σου χρόνια, τις ρίζες σου. Για εσένα, το συναίσθημα είναι πάνω απ΄ όλα. Είσαι λίγο κυκλοθυμική και αν πληγωθείς, πέφτεις σε κατάθλιψη την οποία ευτυχώς ξεπερνάς εύκολα. Είσαι ρομαντική, τρυφερή και επιδιώκεις τη σταθερότητα. Ψάχνεις την παραμυθένια αγάπη, τον μοναδικό έρωτα που όσες αντιξοότητες και να υπάρχουν, θα έχει ευτυχισμένη κατάληξη. Έχεις μεγάλη κατανόηση, φροντίζεις το ταίρι σου με λόγια και με πράξεις. Αφοσιώνεσαι γιατί τον θεωρείς κομμάτι της οικογένειάς σου.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Είσαι γενναιόδωρη, αισιόδοξη, ενθουσιώδης, εκδηλωτική, φιλάρεσκη, ματαιόδοξη. Τα συναισθήματά σου είναι πολλά και παθιασμένα. Θέλεις να είσαι πάντα πρώτη, η αρχηγός, να ασκείς επίδραση. Είσαι εγωκεντρική και λίγο φιγουρατζού. Αγαπάς το ωραίο, ενθουσιάζεσαι και κολακεύεσαι, όμως δεν ερωτεύεσαι το ίδιο εύκολα. Όταν όμως δαγκώσεις τη λαμαρίνα, αφοσιώνεσαι και τα δίνεις όλα. Θέλεις να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολική στο συναίσθημα και τρομάξεις το ταίρι σου. Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που δεν θα έχει μάτια για άλλον, θα σε έχει σαν Θεό και θα σου προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Κριό, Λέοντα, Τοξότη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Είσαι συντηρητική, άτομο της τάξης και της οργάνωσης, καθωσπρέπει. Αναλύεις τα πάντα διανοητικά, φοβάσαι το συναίσθημα και όταν αγαπάς, αποδιοργανώνεσαι. Δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις, δεν είσαι διαχυτική. Είσαι ήρεμη, συγκρατημένη, υπομονετική, σεμνή, ταπεινή και έχεις πολλά απωθημένα. Ο έρωτας αποτελεί για εσένα μια σοβαρή υπόθεση και η επιλογή συντρόφου είναι μια δύσκολη ιστορία. Ψάχνεις το τέλειο, το ιδανικό. Αναλύεις με λεπτομέρεια το κάθε τι και έτσι δεν αφήνεσαι συναισθηματικά, ειδικότερα αν δεν έχεις βεβαιωθεί για τις προθέσεις του άλλου. Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο ποιοτικό, με μυαλό και ωριμότητα και δεν σε νοιάζει καθόλου η εμφάνιση. Κανείς δεν μπορεί να νιώσει ανασφάλεια δίπλα σου. Αναζητάς πνευματική εγρήγορση και εμπιστοσύνη.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω.

ζώδια καρδιές

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Αναζητάς την ισορροπία στις σχέσεις σου και δίνεις μεγάλη βαρύτητα στη γνώμη των άλλων. Ασχολείσαι με την ομορφιά, την αισθητική του χώρου αλλά και τη δική σου. Είσαι δίκαιη και διπλωματική. Αποφεύγεις τους τσακωμούς, σου αρέσει η αρμονία. Έχεις γοητεία και γλυκύτητα καθώς και τον τρόπο για να φέρεις κοντά σου όποιον επιθυμείς. Είσαι αναποφάσιστη, δεν βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Θέλεις μια σχέση αισθησιακή, γαλήνια, με κατανόηση. Δεν σου αρέσουν τα δύσκολα και τα διλήμματα. Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο με ωραία εμφάνιση και μια σχέση χαρούμενη, ερωτική, με απολαύσεις.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είσαι κτητική, απόλυτη, με εμμονές, απαισιόδοξη, μυστικοπαθής, ανικανοποίητη, ανασφαλής, διαισθητική, μαγνητική, με πολύ καλή μνήμη. Αναζητάς τη μοναξιά πολλές φορές αλλά όταν ερωτεύεσαι, τα ξεχνάς όλα. Η ερωτική σου ζωή είναι εκρηκτική και παθιασμένη. Ή όλα ή τίποτα. Θέλεις αποκλειστικότητα και αφιερώνεσαι πλήρως στο ταίρι σου. Ζηλεύεις και εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Θέλεις δίπλα σου ένα άτομο που θα έχει την υπομονή και την επιμονή να σε κερδίσει, που θα σου δείχνει συνεχώς τα συναισθήματά του και θα είναι σταθερός στα λόγια και στις πράξεις του.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είσαι χαρούμενη, αισιόδοξη, ενθουσιώδης, δίκαιη, φιλοσοφημένη, γενναιόδωρη, δοτική. Αγαπάς τη μάθηση, τη φιλοσοφία, τα ταξίδια. Είσαι ειλικρινής και δεν θέλεις να σε καταπιέζουν. Ο έρωτας έρχεται και φεύγει γρήγορα. Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα σε βάζει συνεχώς στη διαδικασία να τον διεκδικείς. Δεν σου αρέσουν τα μελό και οι δηλώσεις γιατί ξέρεις ότι όλα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή. Θέλεις να περνάς όμορφες στιγμές, με ένταση και ερωτισμό. Αν περιορίσουν την ελευθερία σου, φεύγεις τρέχοντας. Θέλεις ένα άτομο με κοινά ενδιαφέροντα που δεν θα κολλήσει πάνω σου και συ θα τον θαυμάζεις.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Κριό, Λέοντα, Τοξότη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Είσαι συντηρητική, σοβαρή, υπεύθυνη, ευσυνείδητη, σκληρή, διπλωμάτης, εργατική, οργανωτική, με στρατηγική και δομή. Είσαι λίγο ανασφαλής και ζηλιάρα. Έχεις την ικανότητα να μαζεύεις τα συναισθήματά σου για να μην καταστραφείς. Τα συναισθήματά σου δεν κατανοούνται εύκολα αν δεν αποφασίσεις εσύ να τα εκδηλώσεις. Πρέπει πρώτα να μιλήσει η λογική σου. Κάνεις μακροχρόνιες και ουσιαστικές σχέσεις, συνήθως με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Μελετάς διεξοδικά κάθε νέα γνωριμία. Θέλεις δίπλα σου ένα άτομο σοβαρό και αξιόπιστο που θα σου προσφέρει ασφάλεια.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Έχεις συναισθηματική ισχυρογνωμοσύνη και δεν σου αρέσει η ρουτίνα. Είσαι εκκεντρική, ιδιόρρυθμη, πρωτότυπη, φιλελεύθερη, ιδεαλίστρια, πρωτοποριακή. Ανατρέπονται εύκολα τα συναισθήματά σου, από μια απλή αφορμή. Είσαι απρόβλεπτη και εκρηκτική χωρίς όρια. Ο έρωτας έρχεται κεραυνοβόλος, όμως αν αυτό το άτομο δεν σε συγκινεί πνευματικά, γρήγορα φεύγεις. Μπερδεύεις πολλές φορές τη φιλία με τον έρωτα. Στη ζωή σου, κάποιες φιλίες εξελίσσονται σε έρωτα αλλά και το αντίστροφο. Θέλεις να νιώθεις ελεύθερη συναισθηματικά και δεν σου αρέσει να χάνεις ανθρώπους από το πλάι σου. Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο έξυπνο, δημιουργικό, απρόβλεπτο ερωτικά και δραστήριο.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ

Είσαι ευαίσθητη, ρομαντική, ονειροπόλα, διαισθητική. Σου αρέσουν η μεταφυσική, τα μακρινά ταξίδια, η φιλοσοφία. Έχεις πλούσια συναισθήματα και δεν θέλεις να σε καταπιέζουν. Έχεις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Καταλαβαίνεις γρήγορα το ιδανικό σου ταίρι. Κάνεις όνειρα, παραβλέπεις πολλές φορές τα ελαττώματα των άλλων και όταν σε στεναχωρούν, εσύ αναπολείς τις όμορφες στιγμές. Μπερδεύεσαι αρκετά στα ερωτικά σου, βυθίζεσαι και φαντασιώνεσαι, δεν βλέπεις πάντα καθαρά την αλήθεια. Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα σου ξυπνάει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα ζεις μαζί του ένα παραμυθένιο έρωτα.

Το άλλο σου μισό: Σελήνη ή Ήλιος σε Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share