Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ρώσικη ρουλέτα» από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλα ρίσκα και αναστάτωση για Κριούς, Διδύμους και άλλο ένα ζώδιο

Πρέπει να δράσουμε δυναμικά παρά τα προβλήματα

20 Σεπτεμβρίου 2022 11:57
«Ρώσικη ρουλέτα» από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλα ρίσκα και αναστάτωση για Κριούς, Διδύμους και άλλο ένα ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης τονίζει, ότι μπορεί τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε να μην είναι λίγα, αλλά πρέπει να δράσουμε δυναμικά, παίρνοντας τα ρίσκα μας.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, ο Ερμής είναι σε όψη με τον Ουρανό και η Αφροδίτη σε όψη με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ουρανό, κάτι που σηματοδοτεί μια μέρα εξέλιξης, σύνθετων γεγονότων και εναλλαγής της ευκολίας με τη δυσκολία, με την Άση Μπήλιου επίσης... να μην χαλαρώνει.

Κριός

Μερικές φορές προκύπτουν σοβαρά θέματα και εσείς επιλέγετε το συμβιβασμό. Όμως καλό είναι να πάρετε και κάποιο ρίσκο. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο την υγεία σας, να μην κουράζεστε και να φροντίσετε λίγο τη διατροφή σας.

Ταύρος

Τιθασεύστε κάποιες εμπαθείς σας συμπεριφορές και εστιάστε περισσότερο στην προσωπική σας ζωή και στις προσωπικές σας φιλοδοξίες.

Δίδυμοι

Κάνετε τα πάντα προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας και μόλις τους εκπληρώσετε τότε αμέσως αρχίζετε να ψάχνετε για κάτι καινούριο. Σας ενδιαφέρει ακόμα να αποδώσετε δικαιοσύνη σε καταστάσεις που θεωρείτε άδικες.

Καρκίνος

Ασχοληθείτε με την προσωπική σας ευτυχία και αφήστε στους άλλους τα προβλήματα που τους απασχολούν. Καλοί φίλοι ή και ο σύντροφός σας, αν φυσικά δεν τον έχετε πανικοβάλλει και αυτόν, θα είναι στο πλευρό σας.

Λέων

Τυχόν ερωτικά πάθη χρειάζονται προσοχή. Η οικογένεια σας χρειάζεται και εσείς πρέπει να είστε δίπλα τους. Μην παρασύρεστε από το άγχος σας γιατί μπορεί να το μεταφέρετε και στους άλλους.

Παρθένος

Ευνοούνται κυρίως οι συναισθηματικές σας σχέσεις αλλά και οι οικογενειακές. Πολύ ισχυρές συγκινήσεις και απρόοπτες αλλά θετικές εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν τις ημέρες αυτές.

Κώστας Λεφάκης ρώσικη ρουλέτα

Ζυγός

Ηρεμήστε και συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Αν περάσει η δύσκολη αυτή περίοδος χωρίς πολλές απώλειες σίγουρα θα ανταμειφθείτε στο μέλλον.

Σκορπιός

Οργανωθείτε καλύτερα για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Η περίοδος φαίνεται να είναι αφιερωμένη στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, όσο και αν η σκέψη και η διάθεσή σας είναι αλλού.

Τοξότης

Έχετε αναλάβει πάρα πολλές ευθύνες και ασχολείστε με τόσο πάθος που πολλές φορές ξεχνάτε και όλα τα άλλα. Ακόμα, έχετε αρχίσει να κοιτάζετε κάθε λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να χάνετε την ουσία και ορισμένες υποθέσεις να μην τελειώνουν ποτέ.

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε και για την προσωπική σας ζωή την οποία έχετε παντελώς παραμελήσει. Καλό θα ήταν επίσης να βάλετε τώρα κάπου μια τελεία και να προχωρήσετε παρακάτω.

Υδροχόος

Εστιάστε όλο σας το ενδιαφέρον στα μελλοντικά σας σχέδια.Ακόμα η μέρα χαρακτηρίζεται από την αυξημένη σας κοινωνικότητα. Προσοχή σε ότι μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και να σας εκθέσει!

Ιχθύες

Η διάθεση η προσωπική σας έχει ανέβει και πραγματικά διασκεδάζετε. Ένα σύντομο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους έρχεται να σας βοηθήσει και δεν πρέπει να το αποφύγετε σε καμία περίπτωση.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share