Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πλάνη από την Άση Μπήλιου: Πέφτουν πάνω στις «παγίδες» και εξαπατώνται Παρθένοι, Ιχθύες και άλλα 2 ζώδια

Προσοχή στις απάτες ζητά η αστρολόγος

16 Σεπτεμβρίου 2022 07:45
Πλάνη από την Άση Μπήλιου: Πέφτουν πάνω στις «παγίδες» και εξαπατώνται Παρθένοι, Ιχθύες και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προσοχή στις απάτες και στις «παγίδες» ζητά η Άση Μπήλιου, η οποία εφιστά την προσοχή στα ζώδια για όσα θα ακολουθήσουν, μάλιστα, για μια συγκεκριμένη μέρα.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, ο Ήλιος από την Παρθένο συναντά τον Ποσειδώνα στις 17/09/2022 σε όψη αντίθεσης, κάνοντας δύσκολο να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση μας από 16/09/2022 μέχρι 18/09/2022 κυρίως. Ενώ είναι όψη που συνήθως δίνει έμπνευση σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες, στα πρακτικά θέματα μάς κάνει κάπως αφηρημένους, ενώ γίνεται δύσκολο να διακρίνουμε το ψέμα από την αλήθεια. Κι επειδή την περίοδο της πανδημίας κι όλων των άλλων προβλημάτων που περνάμε με τα οικονομικά και την κρίση με την Τουρκία, βρίθουν οι θεωρίες συνωμοσίας, καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτά που διαβάζουμε και πιστεύουμε, τις πληροφορίες που συλλέγουμε ή διαδίδουμε με τη σειρά μας.

Ο Ήλιος συμβολίζει την έκφραση της προσωπικότητας μας κι όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον Ποσειδώνα, υπάρχει μια συγκρουσιακή τάση και προκύπτουν και εντάσεις. Πολλές φορές μπορεί να υπάρχουν συμβάντα στη θάλασσα ή με πλοία, χημικά κλπ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share