Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Κομφούζιο» από Κώστα Λεφάκη: Χωρισμοί και ερωτικά διλήμματα για Ταύρους, Καρκίνους και...

Δώστε βάση!

13 Σεπτεμβρίου 2022 09:28
«Κομφούζιο» από Κώστα Λεφάκη: Χωρισμοί και ερωτικά διλήμματα για Ταύρους, Καρκίνους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέρα που απαιτεί φρόνηση και απαιτητικότητα για να αποφευχθούν λάθη και ατυχήματα. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Ταύρους, Καρκίνους και ένα ακόμα ζώδιο-έκπληξη, καθώς αναμένεται να υπάρξουν χωρισμοί και ερωτικά διλήμματα.

Κριός

Τα οικονομικά σας δημιουργούν τώρα μεγάλους προβληματισμούς, και οι άλλοι δεν έχουν διάθεση να σας βοηθήσουν. Οι σκέψεις σας όμως σας οδηγούν στην πρέπουσα λύση.

Ταύρος

Αρκετά αγχώδης η σημερινή μέρα, αφού σημαντικές εξελίξεις διαμορφώνονται σχετικά με την καριέρα σας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με περισσότερο ορθολογισμό.

Δίδυμοι

Αναζητείστε τους καλούς σας φίλους που μπορεί να σας προσφέρουν κάποιες χρήσιμες βοήθειες. Μία σημαντική σχέση μπορεί να ξεκινήσει στην αισθηματική σας ζωή.

Καρκίνος

Αποφύγετε ζηλοτυπίες με τον σύντροφό σας, και προστατεύεστε μία σημαντική σας αισθηματική σχέση. Προβλέψτε περισσότερο χρόνο για την ξεκούραση σας.

λεφάκης ζώδια

Λέων

Ευχάριστες ειδήσεις σας περιμένουν σχετικά με κάποια οικονομική βοήθεια, που μπορεί να έρθει με απρόοπτο τρόπο. Προσέξτε όμως σχέσεις και συνεργασίες που δεν δείχνουν ξεκάθαρες.

Παρθένος

Το επαγγελματικό σας μέλλον φαίνεται να σας απασχολεί τώρα, αλλά εσείς θέλετε να βλέπετε τα πράγματα από την καλή τους όψη. Ίσως σημειώσετε μία επιτυχία σήμερα.

Ζυγός

Μία ιδιαίτερα θετική μέρα, που είτε θα σας προσφέρει βοήθεια για να αποφύγετε μία δυσάρεστη εξέλιξη, είτε θα σας οδηγήσει σε μία σημαντική επιτυχία, που μπορεί να αφορά και την ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Αποφύγετε τις εντάσεις και φροντίστε να σχεδιάσετε με ηρεμία το οικονομικό σας μέλλον. Μία σημαντική βοήθεια μπορεί να εξασφαλίσετε με εμπιστευτικές κινήσεις.

Τοξότης

Ιδιαίτερα αγχωμένοι δείχνετε σήμερα, καθώς πρέπει να πάρετε μία σοβαρή απόφαση. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, και φροντίστε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία.

Αιγόκερως

Μην πιστεύετε ότι ακούτε, και φανείτε πιο καχύποπτοι για κάποιες προτάσεις που μπορεί να σας κάνουν. Κάποιο πρόσωπο δείχνει καλύτερο απ’ ότι είναι στα μάτια σας.

Υδροχόος

Φανείτε πιο προνοητικοί στα οικονομικά σας, καθώς κάποια απρόοπτα μπορεί να σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Μην κάνετε απερίσκεπτα έξοδα.

Ιχθείς

Η επιπολαιότητά σας μπορεί να σας κοστίσει σήμερα, καθώς η μέρα μπορεί να σας παρασύρει σε έξοδα που δεν θα μπορέσετε να καλύψετε. Προσέξτε την υγεία σας, και κάντε θετικές σκέψεις.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share