Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα... γυρίζει ο Κώστας Λεφάκης: Πονηρά μονοπάτια για Διδύμους, Λέοντες και...

Οι εξελίξεις θα είναι αρκετά παράξενες...

8 Σεπτεμβρίου 2022 10:39
Τα... γυρίζει ο Κώστας Λεφάκης: Πονηρά μονοπάτια για Διδύμους, Λέοντες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης δε βλέπει μεν εύκολες μέρες να έρχονται, αλλά παράλληλα μας προειδοποιεί με σαφήνεια για το τι πρέπει να αποφύγουμε, καθώς για ορισμένα ζώδια τα μονοπάτια θα είναι παράξενα.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό, κάτι που σημαίνει πως η μέρα θα καταβάλει τον ανθρώπινο ψυχισμό και θα εκθέσει αρκετούς στον κίνδυνο, με την Άση Μπήλιου να φέρνει επίσης ταραχή.

Κριός

Μην δείχνετε εμπαθείς και ευάλωτοι απέναντι σε ένα άτομο που μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο τώρα στην ζωή σας. Αξιοποιείστε την ευστροφία σας για να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

Ταύρος

Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει, αν οι δραστηριότητές σας είναι σχετικές με κάποιες καλλιτεχνικές εκφράσεις. Μην εμπιστεύεστε όμως εύκολα αυτά που σας υπόσχονται.

Δίδυμοι

Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στην δουλειά σας, αλλά μην χάνετε τον χρόνο σας σε άσκοπες συζητήσεις. Δείτε την ουσία κάποιων εξελίξεων.

Καρκίνος

Σημαντικές εξελίξεις προαναγγέλλονται στα οικονομικά σας, και από σήμερα αρχίζει μία περίοδος που μπορεί να σας φανεί αρκετά πιεστική. Ετοιμαστείτε για μία σημαντική μάχη.

Λέων

Ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς κάποιες επαγγελματικές σας εξελίξεις δημιουργούν τώρα νέες κατευθύνσεις για σας.

Παρθένος

Μία συζήτηση που θα κάνετε σήμερα μάλλον θα σας στενοχωρήσει, ή κάποιες διαπραγματεύσεις σας μπορεί να βρουν κάποια σοβαρά εμπόδια. Κερδίστε λίγο περισσότερο χρόνο.

Κώστας Λεφάκης πονηρά μονοπάτια

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να ακυρώσετε ένα ταξίδι σας, καθώς κάποιες πρακτικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας αφήσουν τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας.

Σκορπιός

Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας και να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπό σας. Φανείτε απόλυτα ειλικρινείς απέναντί του.

Τοξότης

Ασχοληθείτε εξ ολοκλήρου με την δουλειά σας, που δείχνει τώρα εξαιρετικές προϋποθέσεις για περαιτέρω εξέλιξη. Κάποιες αλλαγές στην δουλειά σας ολοκληρώνονται με επιτυχία.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να φτάσετε στα άκρα σε μία διεκδίκησή σας, και μην χρησιμοποιείτε τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε κάτι να μοιραστείτε. Φανείτε πιο διπλωματικοί στις συζητήσεις σας.

Υδροχόος

Σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας παρασύρουν σε κάποιες ακραίες συμπεριφορές τώρα. Τύχη στα οικονομικά σας δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Ιχθείς

Η μέρα δείχνει να σας κουράζει με πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα πραγματικά σας συμφέροντα, και μην αναλώνεστε σε άσκοπες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share