Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Όταν πιάνουν το τιμόνι... - Ποιά ζώδια είναι οι καλύτεροι "σοφεράντζες";

Τι δείχνουν οι έρευνες;

27 Αυγούστου 2022 15:01
Όταν πιάνουν το τιμόνι... -  Ποιά ζώδια είναι οι καλύτεροι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα έφερε στο φως της δημοσιότητας η ασφαλιστική εταιρεία Hellas Direct προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει το επίπεδο της ικανότητας των οδηγών με βάση το ζώδιο τους.

Αυτό που έκαναν οι άνθρωποι της ασφαλιστικής εταιρείας ήταν να αναλύσουν όλα τα δεδομένα από τα τρακαρίσματα που έγιναν το 2021 ώστε να δουν ποιο ζώδιο ενεπλάκη στα περισσότερα περιστατικά. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικός και παρορμητικός, ο Κριός πλασαρίστηκε στις υψηλές θέσεις στον πίνακα και συγκεκριμένα στην 5η, πίσω ακριβώς από τον Παρθένο. Μήπως είναι προτιμότερο όταν οι Κριοί έχουν τα νεύρα τους να αφήνουν το αυτοκίνητο και να παίρνουν ταξί;

ΤΑΥΡΟΣ

O Ταύρος είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται για την υπομονή και την σταθερότητα, ωστόσο το 2021 δεν ήταν η χρονιά του αφού βρέθηκε στη 2η θέση του πίνακα με τα περισσότερα τρακαρίσματα. Μάλιστα η έρευνα το πάει ένα βήμα πιο πέρα και τονίζει πως από τους οδηγούς ηλικίας 60-80 ετών οι Ταύροι ήταν αυτοί με τη μεγαλύτερη πιθανότητα για να τρακάρουν με αυτοκίνητα μήκους 4,4-4,7 m.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν είστε Δίδυμος και έχετε βαρεθεί να βλέπετε στραβωμένες αντιδράσεις κάθε φορά που αποκαλύπτετε σε κάποιον το ζώδιό σας, ήρθε η στιγμή να πάρετε εκδίκηση. Ο Δίδυμος δεν δείχνει να τρακάρει συχνά και βρίσκεται στο κάτω μέρος του πίνακα μοιράζοντας την 7η θέση μαζί με τον Τοξότη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει τοποθετηθεί στη μέση του πίνακα και μοιράζεται την 6η θέση με τον Ζυγό. Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι ότι από όλους τους οδηγούς που τρακάρουν οδηγώντας πολύ μεγάλα οχήματα, την πρωτιά κατέχουν οι Καρκίνοι.

ΛΕΩΝ

Μπορεί τα άστρα να μιλάνε για ένα εγωκεντρικό ζώδιο που θέλει να είναι το πρόσωπο της παρέας και να τον θαυμάζουν όλοι, ωστόσο στον δρόμο τα δεδομένα είναι διαφορετικά μιας και οι Λέοντες είχαν τα περισσότερα τρακαρίσματα. Εμφανίζουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα για τροχαίο ως οδηγοί 30-40 ετών, με ΙΧ μεσαίου μεγέθους μήκους 4,1-4,4 m. και ηλικίας έως 5 ετών και 11-15 ετών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η 4η θέση του Παρθένου ακυρώνει μια σειρά από στοιχεία που του δίνουν οι αστρολόγοι όπως την τελειομανία, τη μεθοδικότητα και τη συνέπεια. Ίσως όλα αυτά να ισχύουν στις προσωπικές του σχέσεις, αλλά όταν πιάνει τιμόνι τα δεδομένα αλλάζουν.

Όταν πιάνουν το τιμόνι... -  Ποιά ζώδια είναι οι καλύτεροι 'σοφεράντζες';

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι “ζυγισμένοι” και βρίσκονται στο μέσο του πίνακα, στην 6η θέση, μαζί με τους Καρκίνους. Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, απ' όλους τους οδηγούς μικρών ΙΧ οι Ζυγοί έχουν τα υψηλότερα ποσοστά σε τρακαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

H εκδικητικότητα και η τάση προς την αυτοκαταστροφή έχουν ανεβάσει τους Σκορπιούς στην 3 θέση. Αυτά τα στοιχεία φαίνεται ότι εκδηλώνονται ακόμα πιο έντονα στις μικρότερες ηλικίες αφού σύμφωνα με την έρευνα το συγκεκριμένο ζώδιο στην 3η δεκαετία της ζωής του τρακάρει αρκετά συχνά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία, η θετικότητα αλλά και η αγάπη για τα ταξίδια είναι τα στοιχεία που έχουν κρατήσει τους Τοξότες μακριά από τις πρώτες θέσεις με τα περισσότερα τρακαρίσματα (7η θέση μαζί με τον Δίδυμο). Ειδικά το τρίτο είναι ίσως και το πιο σημαντικό αφού, όπως είναι γνωστό, τα περισσότερα τροχαία συμβαίνουν μέσα στο αστικό οδικό δίκτυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερος σκιαγραφείται ως ένα άτομο προσγειωμένο και προσεκτικό ενώ οι άνθρωποι του στενού του κύκλου έχουν να το λένε για την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν πιάνει τιμόνι αφού σύμφωνα με την έρευνα ήταν το ζώδιο που ενεπλάκη στα λιγότερα τρακαρίσματα για το 2021.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο εξωστρεφής και αλτρουιστής Υδροχόος να βρίσκεται κάπου στη μέση του πίνακα (στην 5η θέση μαζί με τον Ζυγό), όταν όμως έχουμε να κάνουμε με τρακαρίσματα που έχουν συμβεί με όπισθεν ή αναστροφή, τότε ανεβαίνει στην 1η θέση. Αυτά συμβαίνουν κυρίως με μικρά αυτοκίνητα 3,7-4,1 m και ηλικίας 6-10 ετών.

ΙΧΘΥΣ

Όποιος έχει Ιχθύ στο στενό του περιβάλλον γνωρίζει ότι πρόκειται για ένα άτομο με ευαισθησία αλλά και συμπονετικότητα με την οποία προστατεύει τους άλλους οδηγούς και το όχημά του. Έτσι βρίσκεται χαμηλά στην 8η θέση έχοντας εμπλακεί σε λίγα περιστατικά για το 2021.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share